Cara untuk tinggi
Anda mencari cara  yang selamat, berkesan, murah & semulajadi untuk menambah ketinggian?
Jemu kerana bertubuh badan rendah?
Hampa & kurang keyakinan diri dalam segala  yang anda lakukan sebab anda rendah?
Anda mencari cara terbukti untuk menambah ketinggian?
Jelak menghabiskan wang dengan cara untuk tinggi  yang palsu, teknik, senaman, ubat tinggi serta supplemen makanan atau barangan  yang tidak berkesan?
 

Jika anda menjawab 'YA' kepada soalan-soalan di atas, anda mungkin sudah biasa dengan masalah tersebut. Lupakan ubat untuk tinggi serta suntikan hormon ketinggian, supplemen makanan atau pembedahan pemanjangan tulang. Cara untuk menjadi tinggi tersebut melibatkan kos tinggi & mungkin membahayakan anda. Apa yang diperlukan ialah kaedah serta cara menambah ketinggian yang selamat, berkesan & murah dan juga semulajadi.


Kini Anda Boleh Bertambah Tinggi, Walaupun Selepas Akil Baligh!


Tahukan anda bahawa 95% individu tinggi di dunia ini mempunyai ibubapa yang lebih rendah, & mereka menjadi lebih tinggi melepasi ketinggian ibubapa mereka. Anda boleh mempengaruhi ketinggian anda tidak kira baka mahupun ciri fizikal keturunan anda, atau apa sahaja yang dikatakan orang mengenai alat menambah ketinggian ini.

Bukti-bukti yang akan membuatkan anda terkejut, ternyata tulang yang kita miliki ini boleh bertambah panjang tanpa dipengaruhi oleh faktor usia:
 

Bukti Mengenai

Tulang Juga Boleh Bertambah Panjang

Percayakah anda, seorang perenang itu mempunyai torso  yang lebih panjang? Sebagai contoh: perenang antarabangsa Michael Phelps, dengan ketinggian 6 kaki 4 inci, beliau memiliki torso bagi individu berketinggian 6 kaki 8 inci. Sukan renang merupakan sukan  yang amat menyihatkan disamping boleh membantu anda untuk bertambah tinggi serta membuatkan tubuh badan bertambah sihat.
   

Dalam sukan baseball, tangan seorang pitcher kebiasaannya 1-3 inci lebih panjang daripada tangan orang biasa kesan daripada latihan membaling bola baseball.
   

Aktiviti menendang dapat membantu ketinggian pada tulang kering pada kaki & tulang peha. Steven Seagal, Van Damme & Bruce Lee mempunyai kaki  yang panjangnya melebihi badan mereka. Perhatikan juga pada Kick Boxer Thai, anda akan mendapati mereka mempunyai kaki  yang lebih panjang. Hampir kesemua kick boxer mempunyai kaki  yang lebih panjang 1-2 inci dari kebiasaannya (1 inci = 2.54 cm, jadi hampir 5 cm!!)
   

Wanita dari kalangan suku kaum Karen mempunyai leher  yang panjang. Leher mereka menjadi panjang kerana sejak kecil lagi anak-anak perempuan mereka dipakaikan gelung leher  yang diperbuat daripada logam.
Jika hendak disenaraikan di sini terdapat banyak lagi fakta mengenai tulang boleh bertambah kepanjangannya melalui pelbagai aktiviti yang dilakukan, antaranya: Pemain tenis mempunyai sebelah tangan yang agak panjang berbanding sebelah lagi, pengamal seni beladiri "Copeira" dari Brazil mempunyai kaki yang lebih panjang seperti juga Kick-Boxer, pemain bola keranjang mempunyai tubuh badan yang tinggi & banyak lagi. Jadi tidak mustahil bagi anda untuk bertambah tinggi walaupun sudah akil baligh :)

 

Tahukah anda? Rangsangan Kelenjar Pituitari akan Menambah Pengeluaran Hormon yang akan Menggalakkan Pemanjangan Kaki

 

Menurut kajian tumbesaran manusia Doktor Ichiro Kawaguchi dari Tokyo Research Laboratory of the National Health Department & Doktor A. Kawata dari Universiti Kyoto, tumbesaran ketinggian manusia tidak berpandukan faktor baka semata-mata.

Ianya dipengaruhi oleh kesan hormon-hormon tertentu ke atas tumbesaran 26 tulang badan & bahagian rawan (cartilageneous) pada 62 tulang bahagian anggota bawah badan. Rangsangan kelenjar pituitari akan menambah pengeluaran hormon yang akan menggalakkan ketinggian bahagian cartilageneous tulang anggota bawah badan, seterusnya menyebabkan penambahan ketinggian.

Menurut terbitan Journal of Nurse Health Science [2002 Aug:4(3 Suppl):A4], kajian percubaan ke atas refleksologi kaki mendapati ianya meningkatkan kadar rembesan kelenjar pituitari yang menggalakkan ketinggian iaitu hormon ketinggian manusia. Didapati refleksologi kaki meningkatkan 'endorphin' (penderia keseronokan) serta mengurangkan kesakitan & kekhuatiran di kalangan individu pelbagai peringkat umur.
 

Kaedah untuk Menambah Ketinggian
 

1. Kaedah Bukan Semulajadi

Penggunaan Ubat-Ubatan Kimia

Ketika ini terdapat banyak di pasaran pelbagai jenis hormon, ubat tinggi atau supplemen makanan tertentu yang dipanggil hormon ketinggian tiruan yang didakwa dapat membantu menambah ketinggian badan. Kebiasaannya ia juga disebut dengan istilah Height Booster, HGH Booster, HGH Enhancer, Growth Enhancer, Growth Booster & sebagainya yang menjanjikan hasil-hasil yang begitu menakjubkan. hgh growth enhancer

Ia mungkin dapat membantu anda bagi mendorong perembesan hormon ketinggian, tetapi dorongan terlalu cepat boleh membantuntkan proses ketinggian di kemudian hari nanti. Ia belum tentu berhasil bahkan risikonya sangat tinggi.

Ia juga boleh mengakibatkan pelbagai kesan berbahaya terhadap kesihatan disamping akan menimbulkan pelbagai masalah seperti kegagalan fungsi pada jantung, ginjal, hati & organ tubuh badan yang lain kerana cara kerja ubat-ubatan kimia tersebut adalah dengan "memaksa" tubuh badan untuk mengeluarkan hormon ketinggian dengan lebih banyak. Selain itu, tubuh badan anda akan berasimilasi dengan ubat tersebut & seterusnya akan menolak untuk menghasilkan hormon ketinggian secara semulajadi setelah anda berhenti mengambilnya.

Seorang pengguna telah melahirkan kekecewaannya terhadap ubat tinggi semacam itu. tubuh badannya tidak bertambah tinggi namun tulang tangannya pula yang semakin membesar. Sudah tentu anda tidak ingin mengalami hal sebegitu rupa bukan?

Pembedahan Pemanjangan Tulang

Pembedahan pemanjangan tulang adalah kaedah tidak semulajadi dalam usaha menambah ketinggian badan manusia. Pemanjangan tulang untuk tujuan menambahkan ketinggian (bersifat kosmetik) masih merupakan suatu indikasi yang baru & menjadi topik perbincangan di kalangan pakar ortopedik.

kaki panjangKaedah pembedahan sedia ada termasuklah teknik Ilizarov, penetap luaran monoplanar, perenggang kinetik rangka intramedula (dalam sumsum tulang) atau ringkasnya ISKD &, pembedahan Fitbone. Teknik Ilizarov mula diperkenalkan & diterajui di Wilayah Kurgan, Siberia di Rusia pada tahun 1951 oleh Dr. Gavril Abramovich Ilizarov & hanya berkembang luas ke negara-negara barat pada tahun 1981.

Teknik Ilizarov ataupun dikenali juga dengan nama teknik penetap cecincin menggunakan sistem cecincin & wayar yang dipasangkan pada tulang yang menjalani proses pemanjangan secara beransur-ansur iaitu dikenali juga sebagai proses peregangan osteogenesis.

Walaupun pembedahan pemanjangan tulang dapat menambah beberapa centimeter panjang tulangkaki, namun setiap centimeter memerlukan masa penyembuhan yang sangat lama. Ia memang dapat mengatasi masalah kependekan tulang, walau bagaimanapun proses rawatan memakan masa & perlu dijalankan dengan rapi untuk mengesan atau mengelakkancara memanjangkan kaki komplikasi yang mungkin timbul.

panjangkan kakiSemasa proses penyembuhan, pesakit akan mengalami kesakitan pada tulang kaki, gatal-gatal kulit, radang sekitar lubang pinhole (skru yang ditanam pada kaki). Bahkan pesakit akan sering mendapat pelbagai komplikasi seperti bentuk tulang yang berubah menjadi tidak normal, tulang kering berubah bentuk, sendi terkehel, sendi terasa kaku, kecederaan pada sendi & otot-otot kaki terasa sakit. Adapun kos yang diperlukan untuk pembedahan pemanjangan tulang adalah sekitar USD$9,700 jika ia dilakukan di China. Jika pembedahan dilakukan di Eropah atau Amerika Syarikat, maka kosnya jauh lebih mahal lagi.

Keghairahan untuk memanjangkan kaki telah disalah guna oleh klinik-klinik kecil yang mahu mengaut keuntungan lebih apabila menawarkan pembedahan itu di bawah label kosmetik. Oleh itu, kerajaan beberapa buah negara telah mengharamkan pembedahan seumpama itu kecuali atas alasan rawatan kerosakan tulang atau kaki tangan yang tidak rata disebabkan oleh kecederaan, tumor/ketumbuhan & lain-lain kecacatan.

Perlu diingat bahawa dalam ajaran setiap agama, mengubah ciptaan Tuhan adalah dilarang sama sekali. Kesempatan yang baik bagi anda untuk mengoptimumkan ketinggian tubuh badan anda secara semulajadi, bukan dengan ubat-ubatan kimia, & bukan juga melalui pembedahan pemanjangan tulang yang berbahaya.

2. Kaedah Semulajadi Menambah Ketinggian

Cara nak tinggi terbaik dan memperolehi ketinggian yang diidamkan bukanlah melalui pengambilan ubat tinggi atau hormon kimia mahupun pembedahan pemanjangan tulang kaki.
 

Memperkenalkan....
Kimi Height Increase Device

Penyelesaian Semulajadi, Berkesan, Selamat & Murah Bagi Masalah Ketinggian Anda

 

produk untuk tinggialat menambah ketinggian

Alat menambah ketinggian  yang berkesan & selamat
Mudah, murah & senang digunakan
Cuma muatkan ke dalam kasut anda!! 
100% kaedah tinggikan badan secara semulajadi TANPA kesan sampingan
Ketinggian  yang diperolehi akan tetap kekal walaupun selepas berhenti menggunakannya

 

Hanya 1 kali pembelian sahaja untuk seumur hidup & boleh digunakan selama bertahun-tahun.
Kualiti dijamin selama 2 tahun.
Jaminan Wang Dikembalikan 100% jika tidak berkesan
  ... & banyak lagi kelebihan

 


Kimi Height Increase Device merupakan alat menambah ketinggian yang dicipta secara saintifik, yang berkesan bagi lelaki & wanita pelbagai peringkat umur yang ingin menjadi lebih tinggi. Konsep-konsep rangsangan & urutan Kimi Height Increase Device juga berkesan untuk membantu sistem penghadaman, meningkatkan peredaran darah, memastikan pernafasan lebih selesa, mengurangkan keletihan, melambatkan penuaan, meningkatkan kuasa-kuasa kuratif semulajadi tubuh badan serta meningkatkan kesihatan secara keseluruhan.

Lebih penting lagi, ia membantu menambahkan ketinggian anda tanpa sebarang bentuk keracunan oleh bahan kimia. Ia juga berkesan membantu anda menghapuskan lemak pada tubuh badan tidak dikehendaki secara semulajadi.
 

Mengapa Anda Perlu Menambah Ketinggian?
 

Bagi sesetengah orang, ketinggian tidak dianggap begitu penting atau langsung tidak mereka hiraukan. Barangkali mereka telah mencapai ketinggian badan yang mencukupi atau bahkan lebih tinggi berbanding dengan orang yang di sekitar mereka & mereka tidak pernah merasai perasaan menjadi orang yang bertubuh badan rendah.

Kajian membuktikan bahawa individu yang bertubuh badan rendah kurang berpeluang menjalin hubungan romantis, mempunyai bilangan anak yang kecil, & pada amnya menerima gaji yang rendah. Mereka juga sukar mencari fesyen pakaian dewasa. Wanita yang bertubuh badan rendah sering berkata mereka tidak dipandang serius berbanding rakan mereka yang lebih tinggi. Individu yang bertubuh badan rendah wajar menerima hak & keistimewaan sebagaimana yang dinikmati individu lain. Kami berharap dapat membantu anda untuk menambah ketinggian.
 

Kajian Juga Menunjukkan:

Tubuh badan  yang tinggi membuatkan seseorang itu kelihatan lebih berwibawa,  anggun serta berketrampilan.

Pelbagai jenis profesion di Malaysia (spt juruterbang, pramugari, tentera, polis, wartawan, model, artis, atlet olahraga tertentu, dll) mensyaratkan ketinggian badan  yang minimum pada tahap tertentu. tubuh badan  yang rendah mempunyai peluang  yang agak kecil dalam memilih pekerjaan berbanding individu  yang bertubuh badan tinggi.

Terdapat juga iklan jawatan kosong dan kerja kosong di dada akhbar mensyaratkan ketinggian   yang minimum pada tahap tertentu. Individu yang bertubuh rendah mempunyai peluang  yang agak kecil dan berkemungkinan gagal dalam sesi temuduga

  Lelaki bertubuh badan tinggi lebih mudah mendapatkan penghormatan & perhatian oleh wanita atau lelaki lain.

Seorang  yang bertubuh badan tinggi akan kelihatan lebih dewasa. Si adik  yang bertubuh badan lebih tinggi dari kakaknya sering dianggap sebagai kakak.

Dan banyak kelebihan  yang lain bagi orang  yang bertubuh badan tinggi &  yang memiliki ketinggian  yang ideal.Mungkin anda sering tertanya-tanya, adakah tinggi tubuh badan anda ketika ini bersesuaian dengan berat badan anda? Apakah anda ketika ini berharap untuk memiliki tubuh badan yang tinggi serta ideal? Pastinya ada banyak kemudahan-kemudahan akan anda perolehi, baik dari segi pekerjaan, percintaan & masa depan yang lebih cerah & bahagia.
 

Carta Berat Badan Yang Ideal

 

Lelaki
Wanita
158 cm 51-64 kg
150 cm 44-55 kg
160 cm 52-66 kg
153 cm 45-57 kg
163 cm 54-69 kg
155 cm 47-59 kg
165 cm 55-70 kg
158 cm 48-61 kg
168 cm 57-71 kg
160 cm 49-63 kg
170 cm 59-73 kg
163 cm 50-64 kg
173 cm 61-75 kg
165 cm 52-66 kg
175 cm 63-77 kg
168 cm 53-67 kg
178 cm 64-79 kg
170 cm 55-70 kg
180 cm 66-81 kg
173 cm 57-73 kg
183 cm 68-84 kg
175 cm 59-75 kg
185 cm 70-86 kg
178 cm 61-77 kg
188 cm 72-88 kg
180 cm 63-79 kg
 

THE BODY MASS INDEX (BMI)
Index Berat Badan

(Merupakan kaedah untuk mengenalpasti berat badan yang sihat)
BMI Formula BMI( kg/m2) = berat dalam kilogram / tinggi dalam meter2

Contoh : Berat badan 50 kg dengan tinggi badan 160 cm = 50 kg /(1.6 X 1.6) = 19.53 BMI

Nilai BMI
Status
<18.5
Underweight
18.5 - 24.9
Normal
25 - 29.9
Overweight
>30
Obesiti
 

Jika anda tidak memenuhi standard yang tertera diatas, janganlah bersusah hati, berfikirlah secara positif & perkuatkan keinginan anda untuk menjadi lebih tinggi. Anda telah pun menemui kaedah tinggikan badan  semulajadi, berkesan, selamat & murah bagi masalah ketinggian anda.
 

Apakah yang Dimaksudkan Dengan Hormon Ketinggian?
 

Hormon ketinggian merupakan sejenis hormon yang kompleks terdiri dari 191 asid amino yang dihasilkan oleh kelenjar pituitari di bahagian otak manusia. Ia juga dikenali sebagai Somatotrofin. Sebaik sahaja berada dalam aliran darah, ianya akan diproses secara semulajadi menjadHGH growthi sejenis metabolite yang kuat untuk merangsang tumbesaran manusia. 

Kebanyakan manusia membesar 12-15 inci (30-37.5 cm) semasa tahun pertama mereka (umur 0-1 tahun), & boleh membesar sehingga 3-4 inci (7.5-10 cm) setiap tahun sehingga akil baligh (umur 12-14 tahun).

Saban hari, pengeluaran hormon pertumbuhan semakin berkurangan dengan kadar pengurangan sebanyak 14% bagi setiap 10 tahun. Seiring dengan peningkatan usia tersebut, kelenjar pituitari masih lagi boleh menghasilkan hormon ketinggian tetapi tidak mampu mengeluarkannya dengan jumlah yang besar

Ternyata kajian terbaru menunjukkan bahawa apabila dirangsang pengeluarannya, kelenjar pituitari yang menua tetap mampu menghasilkan hormon ketinggian seperti pada masa lalu.

Baca Seterusnya untuk Mengetahui Bagaimana Kimi Height Increase Device Berfungsi Menambah Ketinggian Dengan Berkesan

 

Menggalakkan Peningkatan hormon ketinggian

Kimi Health & Height Increase Device direka khusus berdasarkan konsep Kejuruteraan Manusia (Human Engineering). Ianya merangsang titik saraf di tapak kaki anda. Rangsangan ke atas kelenjar pituitari menyebabkan peningkatan rembesan hormon ketinggian. Peningkatan hormon ketinggian bermakna tumbesaran bahagian vertebra & tulang anggota bawah badan (kaki) bertambah dengan lebih hebat. Tapi ingat, sekiranya anda lebih muda, kebarangkalian ketinggian anda meningkat adalah lebih tinggi.

Pemanjangan Tulang Belakang

Kajian saintifik secara intensif & ujikaji selama lebih satu dekad membuktikan kebanyakan orang muda masih berupaya meningkatkan ketinggian mereka walaupun setelah tulang bercantum. Ukuran tulang belakang bahagian atas badan juga menyumbang kepada ketinggian individu (lebihmenambah ketinggian kurang 35% jumlah ketinggian).

Tulang belakang manusia terbina daripada 33 segmen yang dipanggil vertebra yang disambung dengan ligamen (tisu serat yang tahan lasak). Hanya 9 vertebra dari jumlah 33 ini bercantum menjadi dua bahagian tulang yang statik, iaitu sacrum & coccyx, yang membentuk bahagian belakang pinggul. Kesemua 24 vertebra yang lain boleh bergerak & tidak akan bercantum seumur hidup. 24 vertebra tersebut termasuk 7 dibahagian leher, 12 dibahagian dada, & 5 dibahagian pinggang.

Setiap verterbra tersebut diasingkan oleh pengalas yang dinamakan cakera rawan. Ketebalan cakera rawan menentukan ukuran tulang belakang & seterusnya tahap ketinggian sesorang individu. Terdapat 25 cakera rawan yang mana jumlah ukurannya menyumbang kepada 25% ketinggian anda.

Oleh sebab cakera tersebut merupakan rawan yang tidak bercantum, ianya kian menebal dengan rangsangan hormon ketinggian dalam jangka hayat seseorang individu. Semakin tebal cakera tersebut, semakin panjang tulang belakang anda & semakin bertambah ketinggian anda. Bayangkan: sekiranya setiap cakera menebal sebanyak 0.25cm (0.1 inci) ini bermakna anda masih boleh mencapai ketinggian 0.25 cm  x  25 cakera = 6.25 cm (2.5 inci)!

Tumbesaran Rawan Artikular (Bahagian Kaki)

Walaupun kebanyakan tulang anda tidak lagi membesar, bahagian rawan artikular yang menyambungkan tulang-tulang dalam badan masih boleh menebal. Kedua-dua bahagian bawah tulang Femur (bahagian kaki - hujung tulang peha berdekatan lutut) & bahagian atas tulang Tibia (pangkal tulang kering berdekatan lutut) masih boleh bertambah antara 0.5 - 1 inci. Ini boleh meningkatkan ketinggian bahagian bawah badan anda sebanyak 1 - 2 inci.

Peningkatan Kesihatan Keseluruhan

Selain memberikan anda ketinggian tambahan, Kimi Height Increase Device juga terbukti melancarkan sistem peredaran darah & penghadaman, meningkatkan kadar metabolisma, mengurangkan keletihan, melambatkan proses penuaan, melancarkan pernafasan & menggalakkan kesihatan badan keseluruhan.

 

Anda Masih Tidak Percaya? Lihat Testimoni Dari Pengguna Produk..
 

Perbezaan ketinggian  yang sudah rekodkan sudah meningkat dari 163cm kepada 165cm. Saya berasa amat gembira dengan perubahan ini biarpun jumlahnya tidak seberapa. Apa  yang saya rasakan produk ini sangat membantu saya sedikit sebanyak proses mendapatkan ketinggian ideal.
Amirul Ramlan- Kuantan, Pahang,Malaysia.

Alhamdulillah! Tinggi saya bertambah lebih kurang 5cm, tapi saya yakin tinggi saya akan bertambah selagi saya menggunakan produk ini. Mula-mula macam tak percaya, tapi saya tekadkan diri saya untuk mempercayainya dengan membeli produk ini.
Muhd Hafiz- Jitra, Kedah, Malaysia.

Ketinggian anak saya telah bertambah 3cm, sebelum ini: 159cm & sekarang: 162cm"
Pn Normala- Bangi, Selangor, Malaysia.

Alhamdulillah, saya mendapati ketinggian saya bertambah sebanyak 3 inci setakat ini. Insyaallah, saya akan terus menggunakan produk ketinggian ini
Sofizah Mousin - Kota Kinabalu, Sabah Malaysia

I have been using Kimi Height Increase Device for the last 4 months and have increased 1.5 inch in height. I want to thank Kimi Height Increase Device, i have short parents but thanks to Kimi Height Increase Device, i have grown much taller than i think i could. I highly recommend this product if you are serious bout growing taller!
Lee Kai Kai - Singapore.

Having been offered modeling work in the past its been frustrating to be told that i was too short (at 5`9), by an inch. So i figured i would probably grow a few inches before i'm fully developed (currently 17yrs old). Just to help my growth i decided to use Kimi Health & Height Increase Device, the currently studying biology. Having used it for a few months i can see some results in my posture and actually growing 1cm.
Paul Dean - Birmingham, England

I grew three inches since i bought Kimi Height Increase Device 9 months ago.I have never felt so confident about myself. It's amazing how couple of inches can boost your confidence.
Jawad - New Jersey, USA

I've used Kimi Height Increase Device for about 1 month now. I have grown about 1/2 inch and i have been using it more and more lately. Thanks, Joe.
Joe Rinado - Washington, USA

My name is Malek , I was 19 year old an i have being using Kimi Height Increase Device about 3 month an now i get the result Kimi Height Increase Device have giving me . Last time my height was 1.72cm an now my height was 1.74cm i have increase by 2cm i'm so glad an now i'm going to tell my friend about the good news. 
Muhamad Malek - SingaporeTips & Panduan Penggunaan Kimi Height Increase Device Bagi Menambah Ketinggian
 

Muatkan bahagian Kimi Height Increase Device yang paling cembung keatas bahagian kaki anda yang paling cengkung & jika terdapat lebihan potong lebihan tersebut berpandukan garis titik yang paling hampir dengan ukuran kaki anda.

Cuba berjalan, dengan kelajuan biasa, sekurang-kurangnya selama 15 - 45 minit, dua kali sehari - sekali disebelah pagi & sekali pada waktu petang atau malam sebelum tidur. Perlu ditekankan disini, untuk mendapatkan keputusan terbaik, tapak kaki anda perlu dirangsang denganalat penambah tinggi badan sempurna.

Pada tahap permulaan penggunaan, tapak kaki anda mungkin merasa kekok atau ianya mungkin terasa sakit sedikit. Jika ini berlaku, jadual penggunaan anda perlu diubahsuai mengikut keselesaan anda. Anda mungkin perlu memakai sarung kaki hingga anda biasa dengan penggunaan Kimi Height Increase Device.

Pastikan keperluan pemakanan anda sempurna, lebih-lebih lagi pengambilan protein, serat & vitamin. Makanan seperti ikan, daging, buah-buahan, sayuran & susu adalah disyorkan. Pastikan anda cukup tidur & rehat.


 
Dapatkan Pakej 1 Set Kimi Height Increase Device dengan diskaun istimewa - Hanya boleh didapati di TambahKetinggian.com

 

Hanya RM68 sahaja

Harga Biasa RM99.00

Jika anda ingin mengambil kesempatan atas Tawaran Istimewa ini, anda hanya perlu Klik Di Sini untuk membuat pesanan sekarang!

Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi & meningkatkan kepercayaan diri & keyakinan, berapakan nilainya bagi anda?Berikut Sedikit Bukti Saintifik & Perubatan!

 

Kimi Height Increase Device menggunakan prinsip refleksologi. Terdapat beribu bukti saintifik & perubatan yang menunjukkan bahawa refleksologi telah dibukti secara saintifik & diterima di serata dunia sebagai salah satu kaedah tinggikan badan semulajadi yang paling baik untuk memperbaiki keadaan fizikal seseorang, termasuk menambah ketinggian. Berikut beberapa bukti saintifik & perubatan :

Kesan Positif Refleksologi
 "... Kanak-kanak yang menghidap 'cerebral palsy' yang menerima rawatan refleksologi menunjukkan kadar tumbesaran yang meningkat berbanding mereka yang tidak dirawat dengan cara ini. Kanak-kanak yang cacat akal terbukti dapat menambahketinggian, berat badan, keadaan kesihatan, kebolehan sosial & kemajuan intelek apabila menerima rawatan refleksologi, berbanding mereka yang tidak menerima rawatan tersebut."

Persatuan Refleksologi China mendapati refleksologi 93.63% berkesan memperbaiki 63 masalah perubatan
 "... Dr. Liang mendapati refleksologi : Amat berkesan (memulihkan) 48.68% jumlah kes keseluruhan; Berkesan atau memperbaiki 44.95%; Tidak berkesan dalam 6.37% kes."

Artifak Bahagian Kaki Mesir Purba
 "... Ahli kajipurba menemui bukti bahawa penduduk Mesir purba telah menggunakan refleksologi beribu tahun yang lalu. Maharaja Octavius menyedari bahawa Mark Anthony sangat tergila-gilakan Cleopatra (Ratu Mesir ternama) -- "hingga dia sanggup mengurut kaki Ratu walau ketika majlis makan malam?."

Bahkan Diana, Puteri England, juga menikmati refleksologi kaki tiga kali seminggu!
 "... Akhbar tabloid memberitakan Puteri Diana & ahli keluarga diRaja menggunakan refleksologi kaki semenjak 1985. Dia (Diana) menerima rawatan kuku jari tangan, kaki & refleksologi kaki tiga kali seminggu. (The Queen of Style, Diana, Commemorative Issue, Newsweek, p. 47, 1997)..."

Buku Refleksologi oleh para saintis & doktor
 "... Ini mungkin Senarai Buku Refleksologi Paling Menyeluruh yang boleh didapati di dunia. Dikumpulkan oleh Anthony Larkin."

Petikan mengenai refleksologi & ketinggian dalam persidangan antarabangsa "Medical Health Forum"
 "... Sekumpulan refleksologist memanipulasi bahagian tertentu tapak kaki bagi mengumpul keputusan berbeza-beza. Satu daripada keputusan-keputusan tersebut adalah rangsangan kelenjar pituitari bagi membantu merembeskan hormon ketinggian yang juga merangsang penambahan ketinggian."

Carta refleksologi kaki yang dikeluarkan oleh Reflexology Research Project
 "... Klik di sini untuk melihat carta. Carta tersebut 100% konsisten dengan aplikasi Kimi Height Increase Device terutamanya pada taburan "titik saraf" refleks bahagian tapak kaki. Para saintis & doktor seluruh dunia membuat kesimpulan bersama bahawa refleksologi kaki benar-benar berkesan!"

 

Soalan-soalan yang Biasa Ditanya
 

Soalan: Bagaimanakah Kimi Height Increase Device berbeza dengan produk menambah ketinggian yang lain?

Jawapan: Kimi Height Increase Device adalah hasil kajian perubatan ekstensif oleh para saintis terkemuka Jepun dalam bidang tumbesaran manusia. Ianya tidak seperti produk menambah ketinggian lain yang tidak mempunyai sebarang sokongan kajian saintifik.

Tambahan, Kimi Height Increase Device selamat, mudah & senang digunakan. Ia tidak melibatkan sebarang dadah merbahaya, suntikan yang menyakitkan, pil berbahaya atau senaman yang rumit. Anda boleh menggunakannya di mana sahaja, pada bila-bila masa. Paling penting, produk ini boleh bertahan untuk tempoh yang lama & sangat murah.
Soalan: Jika kedua ibubapa saya bertubuh badan rendah, adakah Kimi Height Increase Device boleh membantu saya?

Jawapan: Ya, Kimi Height Increase Device boleh membantu anda menambah ketinggian sekalipun kedua ibubapa anda bertubuh badan rendah.
Jika ada di antara datuk/nenek anda  yang lebih tinggi, anda mungkin boleh menerima genetik ketinggian mereka & mempunyai potensi untuk menjadi lebih tinggi daripada ibubapa anda. Perkara ini menerangkan mengapa sesetengah kanak-kanak boleh membesar lebih tinggi daripada kedua-dua ibubapa mereka tetapi kanak-kanak yang lain tidak. Kanak-kanak yang tinggi tersebut berkemungkinan memperolehi genetik ketinggian dari datuk/nenek atau nenek/moyang mereka, manakala kanak-kanak  yang bertubuh badan rendah tidak.

Bagaimana?

Boleh dikatakan nasib juga berdasarkan kebarangkalian matematik! Bolehkah anda begitu pasti tidak memiliki genetik ketinggian hanya kerana ibubapa anda bertubuh badan rendah? TIDAK! Boleh jadi kedua ibubapa anda  "tidak begitu bernasib baik" untuk menerima genetik ketinggian dari datuk/nenek atau nenek/moyang anda, tetapi situasi ini sebenarnya telah memberi anda lebih peluang memandangkan kebarangkalian hilang satu sifat tertentu untuk dua atau lebih banyak generasi berterusan sangat kecil - hanya 1/4 untuk dua generasi, 1/8 untuk tiga generasi & 1/16 untuk empat generasi.

Jadi lebih baik untuk anda memeriksa salasilah nenek/moyang anda (sekurang-kurangnya 3 atau 4 generasi) sebelum menyelesaikan permasalahan "Saya datangnya dari keluarga  yang bertubuh badan rendah". Terdapat formula saintifik  yang boleh menghitung keupayaan ketinggian maksimum anda berdasarkan faktor ketinggian ibubapa & datuk/nenek anda.

Ketinggian manusia ialah hasil interaksi antara keturunan & faktor-faktor persekitaran termasuklah faktor pemakanan, senaman, tidur &  yang paling penting adalah kaedah untuk menambah ketinggian yang berkesan. Walaupun potensi ketinggian maksimum anda boleh dipengaruhi oleh faktor keturunan  yang mana anda sendiri tidak mempunyai kawalan terhadapnya, penambahan ketinggian anda masih boleh dimaksimumkan dengan menggunakan Kimi Height Increase Device.

Soalan: Adakah Kimi Height Increase Device berkesan untuk semua orang?

Jawapan:  Kimi Height Increase Device boleh digunakan oleh sesiapa sahaja sebagai salah satu cara untuk menjadi tinggi. Bagaimanapun, perlu diingatkan, Kimi Height Increase Device bukanlah produk ajaib & tidak boleh mengubati kecacatan kelahiran. Walaupun ianya boleh digunakan oleh semua orang, termasuk remaja hingga dewasa, Kimi Height Increase Device paling berkesan bagi mereka yang berumur di bawah 35 tahun.

Soalan: Adakah penambahan ketinggian oleh Kimi Height Increase Device berkekalan?

Jawapan: Ya, penambahan ketinggian hasil penggunaan produk Kimi Height Increase Device adalah benar-benar semula jadi & berkekalan, sama seperti anda telah membesar pada masa lalu.

Soalan: Adakah anda menawarkan satu jaminan wang dikembalikan jika Kimi Height Increase Device tidak berkesan untuk saya?

Jawapan: Ya! Jika anda ingin memesan Kimi Height Increase Device untuk menambah ketinggian anda, kami mahu anda mencubanya pada tanpa risiko. Oleh itu, kami tawarkan Jaminan 100% Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal.

Sekiranya anda gunakan Kimi Height Increase Device secara berterusan namun tidak mendapat hasil minimum pertambahan ketinggian 3cm seperti yang dipromosikan, anda boleh meminta bayaran balik bagi keseluruhan harga belian selepas 90 hari. Kami akan membayar kembali harga penuh belian anda. Dengan jaminan seperti ini, masakan anda boleh kerugian?

Kami akan memulangkan wang anda semula, & anda boleh menyimpan semua bonus, e-book tips & panduan telah anda terima dengan pembelian produk ini.

Soalan: Berapa lamakah Kimi Height Increase Device boleh bertahan?

Jawapan: Sepasang Kimi Height Increase Device  boleh bertahan sekurang-kurangnya 2-3 tahun. Ia satu tempoh agak lama. Perlu diingat, bahawa Kimi Height Increase Device membantu anda menjadi lebih tinggi buat selama-lamanya.

Jika anda menggunakan Kimi Height Increase Device untuk 90 hari & berjaya menambah ketinggian 3 inci, anda akan masih menjadi 3 inci lebih tinggi selama-lamanya walaupun jika anda tidak lagi menggunakannya. Anda hanya perlu membeli Kimi Height Increase Device  sekali seumur hidup sahaja & boleh menikmati semua faedahnya sepanjang hayat anda.

Soalan: Berapakah tahap ketinggian boleh saya perolehi dengan menggunakan Kimi Height Increase Device?

Jawapan: Secara purata, ketinggian boleh ditambah sehingga 1 - 3 inci dengan menggunakan Kimi Height Increase Device. Keputusan diperolehi adalah berbeza bagi setiap individu. Pengguna lebih muda akan lazimnya mengalami lebih banyak penambahan ketinggian. untuk memperolehi hasil terbaik, anda dinasihati untuk:

-Melakukan senaman yang disyorkan.
-Mendapat tidur yang cukup.
-Mengamalkan diet pemakanan seimbang.

Soalan: Bagaimanakah cara nak tinggi menggunakan Kimi Height Increase Device?

Jawapan:  Anda sebenarnya boleh memakai Kimi Height Increase Device pada bila-bila masa (tertakluk kepada tempoh 15-45 minit setiap kali menggunakannya). Sebenarnya, itulah keunikan Kimi Height Increase Device.
 
Walaubagaimanapun, untuk hasil lebih optimum, kami sarankan anda memakainya dua kali sehari, 30 minit pada waktu pagi, & 30 minit pada waktu malam, sebelum anda tidur.

Soalan: Apakah saiz ukuran Kimi Health & Height Increase Device yang ada?

Jawapan: Kimi Height Increase Device boleh didapati dalam saiz kaki US 10. Pengguna yang mempunyai kaki lebih besar, boleh memakai produk Kimi Height Increase Device seperti sedia ada. Pengguna berkaki kecil perlu memotong rapi produk tersebut mengikut garis panduan pengunaan diberikan.

Soalan: Berapa lamakah perlu saya tunggu untuk melihat hasilnya?

Jawapan: Secara am, hasil permulaan hasil ketinggian boleh dilihat dalam tempoh 45 hingga 60 hari. Bagaimanapun, ianya berbeza dari individu ke individu. Pengguna lebih muda selalunya dapat melihat hasil penambahan ketinggian dengan lebih cepat & ketara.

Soalan: Saya sudah berusia 33 tahun. Bolehkan saya gunakan Kimi Height Increase Device untuk tambah tinggi?

Jawapan: Kimi Height Increase Device berkesan terutamanya bagi mereka berumur 15 - 35 tahun. Saban hari, pengeluaran hormon pertumbuhan semakin berkurangan dengan kadar 14% bagi setiap 10 tahun. Seiring dengan peningkatan usia, kelenjar pituitari tidak mampu mengeluarkan sejumlah besar hormon pertumbuhan. Ternyata kajian terbaru menunjukkan bahawa apabila dirangsang pengeluarannya, kelenjar pituitari yang menua tetap mampu menghasilkan hormon ketinggian seperti usia muda.
 
Walaupun pengguna yang lebih berusia mendapati hasil yang kurang ketara & memakan masa yang lebih lama, ini tidak bermakna anda terlalu tua untuk menggunakan Kimi Height Increase Device. Asalkan anda menggunakan Kimi Height Increase Device secara berterusan, anda pasti akan mendapat hasil yang positif.
 
Soalan: Saya telah mengambil hormon ketinggian (Human Growth Hormone - HGH)  tetapi tidak berjaya menambah ketinggian langsung. Bolehkah anda memberitahu saya apa yang telah berlaku? Mengapa dengan mengambil hormon ketinggian secara langsung tidak berkesan

Jawapan: Bagaimana boleh anda begitu pasti hormon ketinggian yang anda beli adalah yang asli? Adakah anda telah membawanya ke makmal untuk menjalani satu analisis kimia secara rasmi? Sekalipun ia sebenarnya hormon ketinggian manusia, ia masih tidak boleh berfungsi secara semulajadi sepertimana yang dihasilkan oleh tubuh badan anda sendiri. Kami hampir pasti yang kebanyakan hormon ketinggian yang terdapat di pasaran ialah tiruan kerana ia adalah mustahil bagi sesiapa untuk mengambil hormon ketinggian sebenar dari tubuh badan manusia hidup!

Satu-satunya penyelesaian ialah untuk merangsang penambahan ketinggian adalah dengan Kimi Height Increase Device. Walaupun ia jauh lebih murah daripada hormon ketinggian tiruan, namun ia lebih berkesan dalam membantu anda menambah ketinggian secara semula jadi.

Soalan: Saya ada mendengar, seseorang yang mengambil hormon ketinggian (HGH), Height Booster telah mengalami banyak kesan-kesan sampingan. Adakah dengan menggunakan Kimi Height Increase Device boleh menyebabkan kesan serupa?

Jawapan: Kimi Height Increase Device tidak menyebabkan anda  mengalami kesan sampingan. Kesan-kesan sampingan yg memudaratkan sepertimana yang anda ketahui adalah disebabkan oleh pengambilan hormon ketinggian tiruan. Kimi Height Increase Device hanya boleh meningkat hormon ketinggian anda menyamai proses semulajadi & terdapat satu perbezaan ketara antara menggunakan Kimi Height Increase Device dengan pengambilan hormon ketinggian tiruan, ubat-ubatan atau pil-pil. Sehingga kini kami tidak menerima walaupun satu laporan mengenai kesan-kesan sampingan yang memudaratkan.
 

Mengapa Kimi Height Increase Device Alat Menambah Ketinggian Terbaik?
 

Kimi Height Increase Device benar-benar selamat & berkesan kerana kebanyakan kaedah menambah ketinggian lain melibatkan pengambilan dadah atau melalui suntikan "hormon ketinggian" tiruan, ubat tinggi atau supplemen makanan yang mana mungkin terdapat peluang untuk berjaya tetapi terlalu berisiko & sememangnya ia memerlukan komitmen yang sangat tinggi. Kemungkinan juga boleh menghasilkan kesan psikologi yang sangat teruk.

Menurut New England Journal of Medicine, hormon ketinggian tiruan atau yang bukan semulajadi "boleh menyebabkan satu atau pelbagai kesan metabolik negatif, penyakit pinggul, pankreatitis & dikaitkan dengan leukemia (satu penyakit di mana badan menghasilkan sel-sel darah putih terlalu banyak, menyebabkan tubuh badan menjadi lemah & kadang-kala membawa kepada kanser & kematian)"

Tubuh badan anda diibaratkan sebagai mesin hidup sempurna yang berfungsi mengikut mekanisma semulajadinya sendiri. Apabila anda menggunakan dadah atau hormon ketinggian tiruan, anda seolah-olah memaksa tubuh badan anda untuk memecahkan mekanisma semulajadinya sendiri untuk menambah ketinggian secara luar biasa. Bagi menyesuaikan diri dengan mekanisma baru & luar biasa tersebut, tubuh badan anda tidak mempunyai pilihan melainkan; menerima kesan-kesan sampingan yang biasanya sangat berbahaya.

Harga yang ditawarkan untuk Kimi Height Increase Device tidak mahal & mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. Anda hanya memerlukan satu kali pembayaran sahaja, kemudian anda boleh menggunakan Kimi Height Increase Device untuk jangkamasa  panjang!

Sedangkan dadah atau hormon ketinggian tiruan boleh didapati dengan kos pasaran semasa dari RM150 untuk RM600 untuk bekalan selama beberapa bulan. Kesemuanya memerlukan penggunaan untuk tempoh sekurang-kurangnya 6 bulan sebelum anda boleh melihat keputusan (jadi anda perlu membayar secukupnya sebelum anda menyerah kalah!). Ini bermakna walaupun anda miliki keberanian untuk ambil risiko, tetapi anda memerlukan ratusan mahupun ribuan ringgit untuk hanya menguji keberkesanannya.

Kimi Height Increase Device mempunyai kelebihan kerana ia direka khas sebagai pelapik dalam kasut, ia tidak akan lusuh & boleh digunakan selama bertahun-tahun. Kualitinya dijamin selama 2 tahun.

Bayangkan jika anda menukar beberapa pasang kasut setiap tahun, setiap satu daripadanya bernilai lebih tinggi daripada jumlah yang anda laburkan sekali sahaja untuk Kimi Height Increase Device, tetapi anda boleh terus menggunakan Kimi Height Increase Device untuk tahun-tahun berikutnya untuk menambah ketinggian!Jika anda benar-benar mahu menambah ketinggian, jangan tangguh lagi kerana inilah satu-satunya produk yang anda amat perlukan! Peluang untuk sekali seumur hidup sahaja bagi mendapatkan segala manfaat produk Kimi Height Increase Device!
 
Dapatkan E-Book Rahsia Menambah Ketinggian (Edisi Premium)
(Bernilai RM50)

senaman untuk tinggi
 

E-Book "Rahsia Menambah Ketinggian" (Edisi Premium) ini hanya boleh diperolehi apabila anda membuat pembelian produk Kimi Height Increase Device. Ia disusun dengan ringkas & padat berdasarkan hasil penelitian terkini terhadap jurnal-jurnal kesihatan USA, Eropah & Asia.

Dengan penggunaan Kimi Height Increase Device sahaja, anda boleh menambah ketinggian sehingga 1-3 inci, namun begitu anda juga pasti mampu untuk memaksimumkan lagi potensi ketinggian yang sedia ada melalui rahsia-rahsia yang bakal didedahkan dalam e-book ini. Jika anda seorang lelaki yang bercita-cita tinggi atau wanita yang ingin kelihatan lebih menarik, ia pasti akan membuatkan anda berasa begitu teruja!
Anda akan didedahkan pelbagai rahsia mengenai:

Rahsia 1: Macam mana nak tinggi dengan menyeimbangkan 3 faktor utama iaitu: Diet, Tidur & Senaman

Anda sudah pastinya mahu menambah ketinggian, tetapi tahukah anda betapa pentingnya diet, tidur & senaman yang betul? Tanpa pengetahuan yang khusus, anda diibaratkan berjalan dalam keadaan gelap-gelita tanpa arah & anda pasti tidak akan berjaya untuk mencapai sebarang matlamat. Untuk menjadi lebih tinggi ia merupakan salah satu cabang seni dalam Sains & ketiadaan pengetahuan dalam perkara ini merupakan musuh paling utama bagi anda. Manual ini akan menjadi satu pelan tepat bagi matlamat anda, & satu panduan khusus untuk tindakan anda.

Rahsia 2: Senaman yang tidak diketahui ramai sebagai salah satu cara nak tinggi dengan cepat. Disamping menggunakan Kimi Height Increase Device anda juga digalakkan untuk melakukan __ Senaman Khusus sebagai salah satu cara menjadi tinggi secara semulajadi.

Setiap senaman diberikan penjelasan lengkap & gambar disertakan untuk memudahkan pemahaman anda.

Rahsia 3: Bagaimana untuk memperolehi tidur yang berkualiti & sangat penting bagi memacu proses menambah ketinggian.

Semakin berkualiti tidur anda, maka semakin hormon pertumbuhan akan bekerja secara optimum. Tidur yang sempurna dengan postur yang betul adalah sangat penting disamping merehatkan minda & tubuh badan anda, mata akan tertutup & segala aktiviti fizikal berhenti.

Semasa tidur lena atau "deep sleep" iaitu tanpa sebarang gangguan, tanpa perasaan gelisah & tanpa mimpi, hormon ketinggian yang dihasilkan oleh kelenjar pituitari akan dirembeskan dalam bentuk denyutan ke sistem darah & tersebar ke seluruh tubuh badan anda. Apakah rahsianya untuk memperolehi "deep sleep" ini?

Rahsia 4: Tips dan petua untuk tinggi serta diet yang betul.
Anda bakal mempelajari bagaimana cara untuk mengkombinasikan nutrisi yang tepat bagi meningkatkan penghasilan hormon ketinggian secara semulajadi tanpa penglibatan sebarang ubat tingi yang mengandungi bahan kimia yang berbahaya.

Ia juga bergantung pada pemakanan yang seimbang, jenis makanan yang diambil & yang paling penting bilakah makanan tersebut diambil. Jika lebih banyak nutrien yang terkandung dalam makanan tersebut, maka lebih besar peluang untuk anda bertambah tinggi.

Rahsia 5: Formula saintifik untuk mengira potensi sebenar ketinggian anda.

Mungkin anda sering tertanya-tanya: "Bapa saya tinggi X meter & ibu saya tinggi Y meter, berapakah tinggi badan maksimum yang dapat saya miliki?"

Kini telah ditemui rumusan matematik hasil penelitian oleh para bijak pandai mengenai masalah ketinggian badan manusia di pelbagai negara dengan menyelidik hubungan antara ketinggian seseorang dengan ketinggian badan ibu bapa serta keturunan di atasnya.

Hasil daripada rumusan ini pastinya akan membuatkan anda terkejut kerana anda bakal mengetahui bahawa hampir setiap orang tersilap dalam meneka potensi sebenar ketinggian maksimum mereka.

Terdapat lebih 95% peluang untuk anda mencapai potensi sebenar  yang telah ditetapkan oleh genetik anda untuk menjadi lebih tinggi daripada yang dianggap sebelum ini.

Rahsia 6: Tips dan petua mudah untuk memaksimumkan penyerapan kalsium oleh tulang.

Umum sudah mengetahui bahawa kalsium adalah mineral penting bagi ketinggian seseorang & memanjangkan tulang. Majoriti tulang terdiri dari unsur kalsium & kekurangan kalsium pasti menyebabkan penambahan ketinggian akan terbantut. Namun begitu, pengambilan kalsium dalam jumlah berlebihan juga tidak baik untuk kesihatan.

Kajian menunjukkan bahawa jika terlalu banyak pengambilan kalsium akan lebih cenderung untuk meningkatkan risiko kanser prostat & batu karang. Oleh kerana itu bagaimana sebaiknya untuk mengambil kalsium secara efektif untuk memaksimumkan potensi ketinggian tanpa mengabaikan faktor kesihatan?

Rahsia 7: Fakta terpenting dalam sejarah peradaban manusia mengenai pertambahan ketinggian.

Gizi makanan sangat penting dalam membantu ketinggian tinggi badan seseorang. Mengapa orang Eropah memiliki tubuh badan yang tinggi berbanding orang Asia? Salah satu sebabnya adalah pengambilan gizi makanan oleh mereka jauh lebih baik daripada gizi makanan yang diambil oleh orang-orang Asia.

Jika anda mengamati proses pembesaran kanak-kanak, biasanya mereka mengalami proses pembesaran yang pesat. & tahukah anda apakah sebabnya?

Rahsia 8: Bagaimana hampir kesemua Kick Boxer mempunyai kaki yang lebih panjang satu atau dua inci dari kebiasaannya (1 inci = 2.54 cm, jadi hampir 5 cm!!)

Aktiviti menendang dapat membantu pemanjangan tulang kaki. Tahukah anda? Steven Seagal, Van Damme & Bruce Lee mempunya kaki yang panjangnya melebihi badan mereka. Ini disebabkan mereka menendang lebih banyak. Bagaimana untuk melakukan rutin menendang yang lebih efektif?

Rahsia 9: Bagaimana aktiviti bergayut dapat membantu anda menambah ketinggian.

Tulang punggung kita terdapat cakera intervebral yang berpotensi untuk meregang bagi penambahan tinggi badan. Aktivit bergayut sangat berpengaruh untuk membuka ruas organ ini & ianya sangat mudah untuk dilakukan. Bagaimanakah untuk melakukan aktivit bergayut dengan lebih berkesan?

Rahsia 10: Bagaimana untuk melakukan teknik pernafasan yang betul bagi meningkatkan metabolisma & kesihatan tubuh badan?

P/S: Sebenarnya banyak lagi rahsia-rahsia yang bakal anda ketahui dalam E-Book "Rahsia Menambah Ketinggian (Edisi Premium)" ini. Amat berbaloi sekali untuk anda memilikinya kerana segala yang dicurahkan amat MAHAL & TIDAK TERNILAI HARGANYA. Ia diberikan PERCUMA jika anda membuat pembelian produk Kimi Height Increase Device hari ini juga.
 

 

Dapatkan Juga "Siri Video Rahsia Menambah Ketinggian" secara PERCUMA!

(Bernilai RM50)  
 
 

senaman tambah ketinggian
 
 

E-Book Rahsia Menambah Ketinggian yang dihasilkan sebelum ini mengandungi panduan & gambar sebagai rujukan. Justeru, kami telah mengambil inisiatif untuk menambah lagi dengan siri video. Segala penerangan & langkah berikut telah kami videokan untuk pemahaman yang lebih mendalam lagi:

Rutin __ Senaman Khusus


Rutin Menendang yang Lebih Efektif
 

Teknik Memperolehi Tidur yang Berkualiti

 

.. dan banyak lagi seperti yang terkandung di dalam E-book Rahsia Menambah Ketinggian.
 
Pada mulanya kami ingin mengenakan bayaran RM50.00 untuk siri video ini. Namun kami batalkan hasrat tersebut & memberikannya sebagai bonus dengan pembelian Kimi Height Increase Device.

 


 

Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia!
Semenanjung, Sabah, Sarawak, Labuan
 
(Bernilai RM6.00)


cara cara nak tinggi
Cepat, Mudah & Selamat!
 
 

Penghantaran Pos Laju adalah PERCUMA ke seluruh Malaysia (Semenanjung, Sabah, Sarawak Labuan). Dijangka sampai dalam jangkamasa 2-3 hari bekerja (mengikut kawasan).

Jika pesanan dibuat selepas pukul 2:00 petang, produk akan dihantar pada keesokan harinya.
Penghantaran dilakukan pada setiap hari. Kecuali hari Sabtu Minggu Pertama, Ahad & Cuti Umum.

Kami akan mengesahkan pembelian anda secepat mungkin atau dalam tempoh 24 jam & penghantaran produk akan dibuat sejurus selepas pengesahan dibuat.

Penghantaran adalah dijamin sulit & rahsia.

Nama & alamat anda akan dirahsiakan & tidak akan dikongsikan kepada sesiapa.

Nota: Bagi pelanggan dari Brunei, Singapura, Indonesia & lain-lain negara. Harga produk masih sama. Penghantaran melalui perkhidmatan Pos Daftar Antarabangsa (International Registered Post) adalah PERCUMA. Produk dijangka sampai dalam jangkamasa 5-10 hari (mengikut negara).
 


Masih Ragu-Ragu? Kami Akan Lindungi Anda Dengan JAMINAN yang Luar Biasa!

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Dalam Masa 90 Hari!

cara menambah ketinggian

Jaminan 100% TANPA RISIKO Wang Dikembalikan! Jika anda masih belum yakin sepenuhnya dengan kebenaran yang kami tawarkan, ini jaminan peribadi kami.

Dapatkan produk Kimi Height Increase Device & CUBA selama 90 hari! Jika anda tidak mendapatkan penambahan ketinggian minimum 3 cm dalam tempoh ini (dengan syarat anda telah memahami & menggunakan semua teknik serta petua untuk tinggi yang disarankan), pulangkan semula Kimi Height Increase Device berserta kad jaminan, kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal!

Jadi, anda mempunyai masa 90 hari untuk mencuba TANPA RISIKO. Kami berani memberi jaminan 100% tanpa risiko & jaminan wang dikembalikan kerana kami yakin dengan produk yang ditawarkan ini. Anda tidak akan rugi walau sedikit pun.

Segalanya ditanggung oleh kami. Malah kami benarkan anda menyimpan SEMUA BONUS sebagai tanda terima kasih kerana sudi mencuba produk Kimi Height Increase Device!

Jadi bukankah ini satu jaminan yang cukup adil bagi anda?

 

Jaminan Kualiti Produk Selama 2 Tahun!

petua untuk tinggi


Produk Kimi Height Increase Device adalah dijamin kualitinya untuk tempoh 2 Tahun. Pulangkan semula jika anda dapati ada berlaku kerosakan pada produk Kimi Height Increase Device. Produk yang baru akan terus dihantar kepada anda secara PERCUMA!
 


Jangan tunggu lagi! Anda boleh bertambah tinggi dalam masa beberapa minggu. Lebih cepat anda mula menggunakan Kimi Height Increase Device, lebih tinggi lagi anda membesar. Jangan tangguh lagi!Sekiranya anda bertindak sekarang, kami akan berikan Beberapa Bonus Tambahan seperti di bawah secara PERCUMA

 

 

Bonus 1#

E-Book
Rahsia Segala Rahsia Menangani Stres
(Bernilai RM30)

 

Jutaan orang di dunia yang menderita stress, sakit jantung, migrain serta mengalami pelbagai kesulitan dalam hidup. Mereka nampaknya tidak pernah mencapai suatu kejayaan & kebahagiaan dalam hidup kerana tidak mengetahui cara sebenar menangani stress ini.

Hasil kajian penyelidik di USA telah menyimpulkan bahawa Rahsia Segala Rahsia Menangani Stress ini amat luar biasa manfaatnya untuk mengurangkan atau mengatasi stress serta mengubah hidup anda untuk mencapai kejayaan & kebahagiaan.

Tidak ramai yang mengetahui & melaksanakan Rahsia Segala Rahsia Menangani Stress ini yang turut bersesuaian dengan ajaran Islam.

Lupakanlah segala jenis senaman, teknik atau ubat-ubatan untuk menangani stress. Anda bakal didedahkan mengenai satu konsep yang amat mudah & menakjubkan yang anda boleh praktikkannya di setiap peringkat dalam kehidupan.

Kini anda boleh hidup tanpa stress walaupun melalui pelbagai situasi di mana ianya boleh berlaku

Kesesakan lalu-lintas, dimarahi bos, kehilangan pekerjaan, gagal peperiksaan, terlepas bas/tren atau mengejar dateline.

Cubalah!
 

 

 

Bonus 2#

E-Book
Magnet 3K!
Bagaimana Menarik Kebahagiaan, Kekayaan & Kejayaan Dalam Kehidupan
(Bernilai RM30)
Anda pasti tahu pepatah 'Sudah jatuh, ditimpa tangga pula', yang bererti kalau hidup kita sudah malang, kemudian malang lain akan menimpa. Pernahkan anda mengalami hal seperti ini?

Tentu banyak dari kita yang telah mengalaminya, atau sebaliknya, bukan malang yang datang bertubi-tubi, tetapi untung atau nasib-baik yang datang bertubi-tubi. Pernahkah anda mengalaminya?

Laporan ini akan mendedahkan; Rahsia Terulung di Alam Semesta ini untuk memastikan siapapun tidak terkecuali boleh mendapatkan apa yang diinginkan dalam hidup mereka

Dunia ini diibaratkan sebuah restoran, di mana terdapat pelayan restoran yang akan mengambil pesanan & menyediakan apa sahaja makanan yang anda inginkan. Menarik bukan?

Ia bukan hanya teori semata-mata atau mitos. Ia telah diuji & terbukti yang akan menghasilkan apa sahaja yang anda inginkan:

-Mempunyai kehidupan yang lebih bahagia
-Menjadi kaya & hidup senang
-Memiliki pasangan yang ideal
-Disukai oleh sesiapa sahaja di sekeliling dll

 

 

 

Bonus 3#

E-Book
Siri Panduan Cinta
Rahsia Bahagia Dalam Percintaan
(Bernilai RM30.00)

 

Ketinggian artis
 

 

Apa yang terkandung di dalam siri e-book ini?

E-Book 1: Bongkar Rahsia Hati Lelaki

Lima cara untuk memahami seorang lelaki
Kenapa lelaki suka berahsia?


E-Book 2: Rahsia Percaya Dalam Hubungan

Lima cara untuk membentuk kepercayaan dalam sesuatu hubungan


E-Book 3: Teknik Cinta Pasti Menjadi

10 cara untuk memastikan hubungan anda berjaya


E-Book 4: Teknik Semarak Api Cinta 

5 Tips dan petua berkesan untuk eratkan hubungan anda & pasangan!


E-Book 5: Bongkar Rahsia Hati Wanita


Rahsia membaca hati wanita khas buat si Adam:
Apa yang menyebabkan perempuan tertarik pada seorang lelaki?
Apa yang perempuan mahukan dari seorang lelaki?

 
Kimi Height Increase Device Adalah Produk Penambah Ketinggian yang Selamat & Murah!
 

YA!

Saya Ingin Menambah Keyakinan Diri  & Menjadi Lebih Tinggi Sekarang!

 

 cara menambah ketinggiancara untuk menjadi tinggi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  1 Set Kimi Height Increase Device
     
 tips dan petua untuk tinggi   E-Book Rahsia Menambah Ketinggian (Edisi Premium)
     
 cara nak tinggi dengan cepat   Siri Video Rahsia Menambah Ketinggian
     
cara untuk menambah ketinggian   Jaminan 100% Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal (Dengan Guarantee Card)
     
  2 Tahun Jaminan Kualiti Produk
     
    Penghantaran Poslaju PERCUMA

(Seluruh Malaysia termasuk Sabah/ Sarawak/ Labuan)

     
 Cara menjadi tinggi   E-Book Rahsia Segala Rahsia Menangani Stress
     
Macam mana nak tinggi   E-Book Magnet 3K - Bagaimana Menarik Kebahagiaan, Kejayaan & Kekayaan dalam Kehidupan
     
cara cara nak tinggi   Siri E-Book Panduan Cinta - Rahsia Bahagia Dalam Percintaan

 

Tempah Sekarang - Tawaran Harga Promosi

Murah & Mudah

Harga yang Anda Perlu Bayar ...

RM99.00
RM68

Terhad Kepada Beberapa Orang Sahaja Lagi.

 


 

Harga Akan Naik RM99.00 Bila-bila Masa Dari Sekarang!

 

Jika anda ingin mengambil kesempatan atas untuk menjadi lebih tinggi dengan Tawaran Istimewa & Penjimatan HEBAT ini, anda hanya perlu KLIK DI BAWAH untuk membuat pesanan sekarang!

 

 

 

Sebelum 11.59 PM (Malam)

2014  

 

 

 

 

 

cara nak tinggi PayPal tambah ketinggian

Polisi Kerahsiaan

 

 

Kiriman produk tambah ketinggian Kimi Height Increase Device  yang dihantar akan dibungkus dengan rapi untuk menjaga privasi anda & isi kandungannya tidak akan diketahui oleh sesiapa.

Pembelian alat tambah ketinggian dari laman web ini adalah berbentuk peribadi & dirahsiakan. Pihak kami tidak akan memberikan maklumat pembelian kepada sesiapa.

 


PS: Anda perlu bertindak sekarang! Jangan membuang masa dengan kaedah tinggikan badan lain yang tidak berkesan. Lupakan ubat tinggi di Malaysia yang tidak diketahui status isi kandungannya. Pastikan anda bertindak sekarang, sebelum berlaku sebarang perubahan harga.

PPS: Bagi anda yang bercita-cita ingin menjadi model atau artis tapi ketinggian anda tidak melepasi syarat minimum, inilah satu-satunya peluang keemasan untuk anda untuk memiliki tubuh yang tinggi lampai yang menjadi dambaan setiap orang.

PPPS: Mungkin ini adalah kali terakhir anda mendapat tawaran sehebat ini untuk menambah ketinggian. Jadi, jangan lepaskan peluang sekali seumur hidup ini, kerana ia bakal merubah kehidupan anda tidak lama lagi, lebih tinggi, lebih berkeyakinan diri ... Atau anda akan menyesal kerana bertubuh badan rendah di kemudian hari.

 

Laman Utama :: Beli Sekarang :: Artikel :: Affiliate :: Hubungi Kami