Anda mencari cara yang selamat, berkesan, murah & semulajadi untuk menambah ketinggian?
Jemu kerana bertubuh rendah?
Hampa dan kurang keyakinan diri dalam segala yang anda lakukan sebab anda rendah?
Anda mencari cara terbukti untuk menambah ketinggian?
Jelak menghabiskan wang dengan cara-cara menambah ketinggian yang palsu, serta teknik dan barangan yang tidak berkesan?

Jika anda menjawab 'YA' kepada soalan-soalan di atas, anda mungkin sudah biasa dengan masalah tersebut. Lupakan suntikan hormon tumbesaran atau pembedahan pemanjangan tulang. Kaedah tersebut melibatkan kos tinggi dan mungkin membahayakan anda. Apa yang anda perlukan ialah kaedah yang selamat, berkesan dan murah untuk menambah ketinggian anda secara semulajadi dan senang.

Kini Anda Boleh Menambah Ketinggian, Walaupun Selepas Akil Baligh!

Tahukan anda bahawa 95% individu tinggi di dunia ini mempunyai ibubapa yang lebih rendah, dan mereka membesar melepasi ketinggian ibubapa mereka. Anda boleh mempengaruhi tumbesaran anda tidak kira baka mahupun ciri fizikal keturunan anda, atau apa sahaja yang dikatakan orang mengenai alat menambah ketinggian ini.

Bukti-bukti yang akan membuatkan anda terkejut, ternyata tulang yang kita miliki ini boleh berubah panjangnya tanpa dipengaruhi oleh faktor usia:

 

Bukti Mengenai

Tulang Juga Boleh Berubah Kepanjangannya

Percayakah anda, seorang perenang itu mempunyai torso yang lebih panjang? Sebagai contoh: perenang antarabangsa Michael Phelps, dengan ketinggian 6 kaki 4 inci, beliau memiliki torso bagi individu berketinggian 6 kaki 8 inci. Sukan renang merupakan sukan yang amat menyihatkan disamping boleh membantu anda untuk menambah ketinggian serta membuatkan tubuh badan bertambah sihat.

Dalam sukan baseball, tangan seorang pitcher kebiasaannya 1-3 inci lebih panjang daripada tangan orang biasa kesan daripada latihan membaling bola baseball.

Aktiviti menendang dapat membantu ketinggian pada tulang kering pada kaki dan tulang paha. Steven Seagal, Van Damme dan Bruce Lee mempunyai kaki yang panjangnya melebihi badan mereka. Perhatikan juga pada Kick Boxer Thai, anda akan mendapati mereka mempunyai kaki yang lebih panjang. Hampir kesemua kick boxer mempunyai kaki yang lebih panjang 1-2 inci dari kebiasaannya (1 inci = 2.54 cm, jadi hampir 5 cm!!)

Wanita dari kalangan suku kaum Karen mempunyai leher yang panjang. Leher mereka menjadi panjang kerana sejak kecil lagi anak-anak perempuan mereka dipakaikan gelung leher yang diperbuat daripada logam.

Jika hendak disenaraikan di sini terdapat banyak lagi fakta mengenai tulang boleh berubah kepanjangannya melalui pelbagai aktiviti yang dilakukan, antaranya: Pemain tenis mempunyai sebelah tangan yang agak panjang berbanding sebelah lagi, pengamal seni beladiri "Copeira" dari Brazil mempunyai kaki yang lebih panjang seperti juga Kick-Boxer, pemain bola keranjang mempunyai tubuh badan yang tinggi dan banyak lagi. Jadi tidak mustahil bagi anda untuk bertambah tinggi walaupun sudah akil baligh :)

Tahukah anda?

Menurut kajian tumbesaran manusia Doktor Ichiro Kawaguchi dari Tokyo Research Laboratory of the National Health Department dan Doktor A. Kawata dari Universiti Kyoto, tumbesaran ketinggian manusia tidak berpandukan faktor baka semata-mata.

Ianya dipengaruhi oleh kesan hormon-hormon tertentu ke atas tumbesaran 26 tulang badan dan bahagian rawan (cartilageneous) pada 62 tulang bahagian anggota bawah badan. Rangsangan kelenjar pituitari akan menambah pengeluaran hormon yang akan menggalakkan ketinggian bahagian cartilageneous tetulang anggota bawah badan, seterusnya menyebabkan penambahan ketinggian.

Menurut terbitan Journal of Nurse Health Science [2002 Aug:4(3 Suppl):A4], kajian percubaan ke atas refleksologi kaki mendapati ianya meningkatkan kadar rembesan kelenjar pituitari yang menggalakkan ketinggian iaitu hormon tumbesaran manusia. Didapati refleksologi kaki meningkatkan 'endorphin' (penderia keseronokan) serta mengurangkan kesakitan dan kekhuatiran di kalangan individu pelbagai peringkat umur.

Kaedah Untuk Menambah Ketinggian

1. Kaedah Bukan Semulajadi

Penggunaan Ubat-Ubatan Kimia

Ketika ini terdapat banyak di pasaran pelbagai jenis hormon, ubat-ubatan atau supplement makanan tertentu yang dipanggil hormon tumbesaran tiruan yang didakwa dapat membantu menambah ketinggian badan. Kebiasaannya ia juga disebut dengan istilah HGH Booster, HGH Enhancer, Growth Enhancer, Growth Booster dan sebagainya yang menjanjikan hasil-hasil yang begitu menakjubkan.

Ia mungkin dapat membantu anda bagi mendorong perembesan hormon tumbesaran, tetapi dorongan terlalu cepat boleh membantutkan proses ketinggian di kemudian hari nanti. Ia belum tentu berhasil bahkan risikonya sangat tinggi. Ia juga boleh mengakibatkan pelbagai kesan berbahaya terhadap kesihatan disamping akan menimbulkan pelbagai masalah seperti kegagalan fungsi pada jantung, ginjal, hati dan organ tubuh yang lain kerana cara kerja ubat-ubatan kimia tersebut adalah dengan "memaksa" tubuh untuk mengeluarkan hormon tumbesaran dengan lebih banyak. Selain itu, tubuh badan anda akan berasimilasi dengan ubat-ubatan tersebut dan seterusnya akan menolak untuk menghasilkan hormon tumbesaran secara semulajadi setelah anda berhenti mengambilnya.

Seorang pengguna telah melahirkan kekecewaannya terhadap ubat-ubatan semacam itu. Tubuhnya tidak bertambah tinggi namun tulang tangannya pula yang semakin membesar. Sudah tentu anda tidak ingin mengalami hal sebegitu rupa bukan?

Pembedahan Pemanjangan Tulang

Pembedahan pemanjangan tulang adalah kaedah tidak semulajadi dalam usaha menambah ketinggian badan manusia. Pemanjangan tulang untuk tujuan menambahkan ketinggian (bersifat kosmetik) masih merupakan suatu indikasi yang baru dan menjadi topik perbincangan di kalangan pakar ortopedik.

Kaedah pembedahan sedia ada termasuklah teknik Ilizarov, penetap luaran monoplanar, perenggang kinetik rangka intramedula (dalam sumsum tulang) atau ringkasnya ISKD dan, pembedahan Fitbone. Teknik Ilizarov mula diperkenalkan dan diterajui di Wilayah Kurgan, Siberia di Rusia pada tahun 1951 oleh Dr. Gavril Abramovich Ilizarov dan hanya berkembang luas ke negara-negara barat pada tahun 1981.

Teknik Ilizarov ataupun dikenali juga dengan nama teknik penetap cecincin menggunakan sistem cecincin dan wayar yang dipasangkan pada tulang yang menjalani proses pemanjangan secara beransur-ansur iaitu dikenali juga sebagai proses peregangan osteogenesis.

Walaupun pembedahan pemanjangan tulang dapat menambah beberapa centimeter panjang tulang kaki, namun setiap centimeter memerlukan masa penyembuhan yang sangat lama. Ia memang dapat mengatasi masalah kependekan tulang, walau bagaimanapun proses rawatan memakan masa dan perlu dijalankan dengan rapi untuk mengesan atau mengelakkan komplikasi yang mungkin timbul.

Semasa proses penyembuhan, pesakit akan mengalami kesakitan pada tulang kaki, gatal-gatal kulit, radang sekitar lubang pinhole (skru yang ditanam pada kaki). Bahkan pesakit akan sering mendapat pelbagai komplikasi seperti bentuk tulang yang berubah menjadi tidak normal, tulang kering berubah bentuk, sendi terkehel, sendi terasa kaku, kecederaan pada sendi dan otot-otot kaki terasa sakit.  Adapun kos yang diperlukan untuk pembedahan pemanjangan tulang adalah sekitar USD$9,700 jika ia dilakukan di China. Jika pembedahan dilakukan di Eropah atau Amerika Syarikat, maka kosnya jauh lebih mahal lagi.

Keghairahan untuk memanjangkan tulang telah disalah guna oleh klinik-klinik kecil yang mahu mengaut keuntungan lebih apabila menawarkan pembedahan itu di bawah label kosmetik. Oleh itu, kerajaan beberapa buah negara telah mengharamkan pembedahan seumpama itu kecuali atas alasan rawatan kerosakan tulang atau kaki tangan yang tidak rata disebabkan oleh kecederaan, tumor/ketumbuhan dan lain-lain kecacatan.

Dan perlu diingat bahawa dalam ajaran setiap agama, mengubah ciptaan Tuhan adalah dilarang sama sekali. Kesempatan yang baik bagi anda untuk mengoptimumkan ketinggian tubuh badan anda secara semulajadi, bukan dengan ubat-ubatan kimia, dan bukan juga melalui pembedahan pemanjangan tulang yang berbahaya.

2. Kaedah Semulajadi

Cara yang terbaik untuk memperolehi ketinggian yang diidamkan bukanlah melalui pengambilan ubat-ubatan kimia mahupun pembedahan pemanjangan tulang.

Memperkenalkan....

Hi-Up Health & Height Increase Device

Penyelesaian Semulajadi, Berkesan, Selamat & Murah Bagi Masalah Ketinggian Anda

Alat Menambah Ketinggian yang berkesan
Mudah, murah & senang digunakan
Cuma muatkan ke dalam kasut anda!! 
 

Hi-Up Health & Height Increase Device merupakan alat menambah ketinggian yang dicipta secara saintifik, yang berkesan bagi lelaki dan wanita pelbagai peringkat umur yang ingin menjadi lebih tinggi. Konsep-konsep rangsangan dan urutan Hi-Up Health & Height Increase Device juga berkesan untuk membantu sistem penghadaman, meningkatkan peredaran darah, memastikan pernafasan lebih selesa, mengurangkan keletihan, melambatkan penuaan, meningkatkan kuasa-kuasa kuratif semulajadi tubuh serta meningkatkan kesihatan secara keseluruhan, Lebih penting lagi, ia membantu menambahkan ketinggian anda tanpa sebarang bentuk keracunan oleh bahan kimia. Ia juga berkesan membantu anda menghapuskan lemak pada tubuh tidak dikehendaki secara semulajadi.

Mengapa Anda Perlu Menambah Ketinggian?

 

Bagi sesetengah orang, ketinggian tidak dianggap begitu penting atau langsung tidak mereka hiraukan. Barangkali mereka telah mencapai ketinggian badan yang mencukupi atau bahkan lebih tinggi berbanding dengan orang yang di sekitar mereka dan mereka tidak pernah merasai perasaan  menjadi orang yang bertubuh rendah.

 

Kajian membuktikan bahawa individu yang bertubuh rendah kurang berpeluang menjalin hubungan romantis, mempunyai bilangan anak yang kecil, dan pada amnya menerima gaji yang rendah. Mereka juga sukar mencari fesyen pakaian dewasa. Wanita yang bertubuh rendah sering berkata mereka tidak dipandang serius berbanding rakan mereka yang lebih tinggi. Individu yang bertubuh rendah wajar menerima hak dan keistimewaan sebagaimana yang dinikmati individu lain. Kami berharap dapat membantu anda dalam hal ini. 

 

Kajian Juga Menunjukkan:

Tubuh yang tinggi membuatkan seseorang itu kelihatan lebih berwibawa,  anggun serta berketrampilan.

Pelbagai jenis profesion (spt juruterbang, pramugari, tentera, polis, wartawan, model, artis, atlet olahraga tertentu, dll) mensyaratkan ketinggian badan yang minimum pada tahap tertentu. Tubuh badan yang rendah mempunyai peluang yang agak kecil dalam memilih pekerjaan.

  Lelaki bertubuh tinggi lebih mudah mendapatkan penghormatan & perhatian oleh wanita atau lelaki lain.

Seorang yang bertubuh tinggi akan kelihatan lebih dewasa. Si adik yang bertubuh lebih tinggi dari kakaknya sering dianggap sebagai kakak.

Dan banyak kelebihan yang lain bagi orang yang memiliki ketinggian yang ideal.

 

Mungkin Anda sering tertanya-tanya, adakah ketinggian tubuh badan anda ketika ini bersesuaian dengan berat badan anda? Apakah anda ketika ini berharap untuk memiliki tubuh badan yang tinggi serta ideal? Pastinya ada banyak kemudahan-kemudahan akan anda perolehi, baik dari segi pekerjaan, percintaan & masa depan yang lebih cerah dan bahagia.

Carta Berat Badan & Ketinggian Yang Ideal

Lelaki
Wanita
158 cm 51-64 kg
150 cm 44-55 kg
160 cm 52-66 kg
153 cm 45-57 kg
163 cm 54-69 kg
155 cm 47-59 kg
165 cm 55-70 kg
158 cm 48-61 kg
168 cm 57-71 kg
160 cm 49-63 kg
170 cm 59-73 kg
163 cm 50-64 kg
173 cm 61-75 kg
165 cm 52-66 kg
175 cm 63-77 kg
168 cm 53-67 kg
178 cm 64-79 kg
170 cm 55-70 kg
180 cm 66-81 kg
173 cm 57-73 kg
183 cm 68-84 kg
175 cm 59-75 kg
185 cm 70-86 kg
178 cm 61-77 kg
188 cm 72-88 kg
180 cm 63-79 kg

THE BODY MASS INDEX (BMI)
Index Berat Badan

(Merupakan kaedah untuk mengenalpasti  berat badan yang sihat)
BMI Formula BMI( kg/m2) = berat dalam kilogram / tinggi dalam meter2

Contoh : Berat badan 50 kg dengan tinggi badan 160 cm = 50 kg /(1.6 X 1.6) = 19.53 BMI

Nilai BMI
Status
<18.5
Underweight
18.5 - 24.9
Normal
25 - 29.9
Overweight
>30
Obesiti

Jika anda tidak memenuhi standard yang tertera diatas, janganlah bersusah hati, berfikirlah secara positif dan perkuatkan keinginan anda untuk menjadi lebih tinggi. Anda telah pun menemui kaedah  semulajadi, berkesan, selamat & murah bagi masalah ketinggian anda.

Apakah yang Dimaksudkan Dengan Hormon Tumbesaran?

 

Hormon tumbesaran merupakan sejenis hormon yang kompleks  terdiri dari 191 asid amino yang dihasilkan oleh kelenjar pituitari di bahagian otak manusia. Ia juga dikenali sebagai Somatotrofin. Sebaik sahaja berada dalam aliran darah, ianya akan diproses secara semulajadi menjadi sejenis metabolite yang kuat untuk merangsang tumbesaran manusia. 

Kebanyakan manusia membesar 12-15 inci (30-37.5 cm) semasa tahun pertama mereka (umur 0-1 tahun), dan boleh membesar sehingga 3-4 inci (7.5-10 cm) setiap tahun sehingga akil baligh (umur 12-14 tahun).

Saban hari, pengeluaran hormon pertumbuhan semakin berkurangan dengan kadar pengurangan sebanyak 14% bagi setiap 10 tahun. Seiring dengan peningkatan usia tersebut, kelenjar pituitari masih lagi boleh menghasilkan hormon tertumbuhan tetapi tidak mampu mengeluarkannya dengan jumlah yang besar

Ternyata kajian terbaru menunjukkan bahawa apabila dirangsang  pengeluarannya, kelenjar pituitari yang menua tetap mampu  menghasilkan hormon tumbesaran seperti pada masa lalu.

Baca Seterusnya Untuk Mengetahui Bagaimana Hi-Up Health & Height Increase Device Berfungsi Dengan Berkesan

Menggalakkan Peningkatan Hormon Tumbesaran

Hi-Up Health & Height Increase Device direka khusus berdasarkan konsep Kejuruteraan Manusia (Human Engineering). Ianya merangsang titik saraf di tapak kaki anda. Rangsangan ke atas kelenjar pituitari menyebabkan peningkatan rembesan hormon tumbesaran. Peningkatan hormon tumbesaran bermakna tumbesaran bahagian vertebra dan tetulang anggota bawah badan bertambah dengan lebih hebat. Tapi ingat, sekiranya anda lebih muda, kebarangkalian ketinggian anda meningkat adalah lebih tinggi.

Pemanjangan Tulang Belakang

Kajian saintifik secara intensif dan ujikaji selama lebih satu dekad membuktikan kebanyakan orang muda masih berupaya meningkatkan ketinggian mereka walaupun setelah tetulang bercantum. Ukuran tulang belakang bahagian atas badan juga menyumbang kepada ketinggian individu (lebih kurang 35% jumlah ketinggian).

Tulang belakang manusia terbina daripada 33 segmen yang dipanggil vertebra yang disambung dengan ligamen (tisu serat yang tahan lasak). Hanya 9 vertebra dari jumlah 33 ini bercantum menjadi dua bahagian tulang yang statik, iaitu sacrum dan coccyx, yang membentuk bahagian belakang pinggul. Kesemua 24 vertebra yang lain boleh bergerak dan tidak akan bercantum seumur hidup. 24 vertebra tersebut termasuk 7 dibahagian leher, 12 dibahagian dada, dan 5 dibahagian pinggang.

Setiap verterbra tersebut diasingkan oleh pengalas yang dinamakan cakera rawan. Ketebalan cakera rawan menentukan ukuran tulang belakang dan seterusnya tahap ketinggian sesorang individu. Terdapat 25 cakera rawan yang mana jumlah ukurannya menyumbang kepada 25% ketinggian anda.

Oleh sebab cakera tersebut merupakan rawan yang tidak bercantum, ianya kian menebal dengan rangsangan hormon tumbesaran dalam jangka hayat seseorang individu. Semakin tebal cakera tersebut, semakin panjang tulang belakang anda dan semakin bertambah ketinggian anda. Bayangkan: sekiranya setiap cakera menebal sebanyak 0.25cm (0.1 inci) ini bermakna anda masih boleh mencapai ketinggian 0.25 cm  x  25 cakera = 6.25 cm (2.5 inci)!

Tumbesaran Rawan Artikular (Bahagian Kaki)

Walaupun kebanyakan tetulang anda tidak lagi membesar, bahagian rawan artikular yang menyambungkan tulang-tulang dalam badan masih boleh menebal. Kedua-dua bahagian bawah tulang Femur (hujung tulang peha berdekatan lutut) dan bahagian atas tulang Tibia (pangkal tulang kering berdekatan lutut) masih boleh bertambah antara 0.5  - 1 inci. Ini boleh meningkatkan ketinggian bahagian bawah badan anda sebanyak 1 - 2 inci.

Peningkatan Kesihatan Keseluruhan

Selain memberikan anda ketinggian tambahan, Hi-Up Health & Height Increase Device juga terbukti melancarkan sistem peredaran darah dan penghadaman, meningkatkan kadar metabolisma, mengurangkan keletihan, melambatkan proses penuaan, melicinkan pernafasan dan menggalakkan kesihatan keseluruhan.

Anda Masih Tidak Percaya? Lihat Testimoni Dari Pengguna Produk Ini..
 

Perbezaan ketinggian yang sudah rekodkan sudah meningkat dari 163cm kepada 165cm. Saya berasa amat gembira dengan perubahan ini biarpun jumlahnya tidak seberapa. Apa yang saya rasakan produk ini sangat membantu saya sedikit sebanyak proses mendapatkan ketinggian ideal.
Amirul Ramlan- Kuantan, Pahang,Malaysia.

Alhamdulillah! Tinggi saya bertambah lebih kurang 5cm, tapi saya yakin tinggi saya akan bertambah selagi saya menggunakan produk ini. Mula-mula macam tak percaya, tapi saya tekadkan diri saya untuk mempercayainya dengan membeli produk ini.
Muhd Hafiz- Jitra, Kedah, Malaysia.

Ketinggian anak saya telah bertambah 3cm, sebelum ini: 159cm dan sekarang: 162cm"
Pn Normala- Bangi, Selangor, Malaysia.

Alhamdulillah, saya mendapati ketinggian saya bertambah sebanyak 3 inci setakat ini. Insyaallah, saya akan terus menggunakan produk ketinggian ini
Sofizah Mousin - Kota Kinabalu, Sabah Malaysia

I have been using Hi-Up Health & Height Increase Device for the last 4 months and have increased 1.5 inch in height. I want to thank Hi-Up Health & Height Increase Device, i have short parents but thanks to Hi-Up Health & Height Increase Device, i have grown much taller than i think i could. I highly recommend this product if you are serious bout growing taller!
Lee Kai Kai - Singapore.

Having been offered modeling work in the past its been frustrating to be told that i was too short (at 5`9), by an inch. So i figured i would probably grow a few inches before i'm fully developed (currently 17yrs old). Just to help my growth i decided to use Hi-Up Health & Height Increase Device, the currently studying biology. Having used it for a few months i can see some results in my posture and actually growing 1cm.
Paul Dean - Birmingham, England

I grew three inches since i bought Hi-Up Health & Height Increase Device 9 months ago.I have never felt so confident about myself. It's amazing how couple of inches can boost your confidence.
Jawad - New Jersey, USA

I've used Hi-Up Health & Height Increase Device for about 1 month now. I have grown about 1/2 inch and i have been using it more and more lately. Thanks, Joe.
Joe Rinado - Washington, USA

My name is Malek , I was 19 year old an i have being using Hi-Up Health & Height Increase Device about 3 month an now i get the result Hi-Up Health & Height Increase Device have giving me . Last time my height was 1.72cm an now my height was 1.74cm i have increase by 2cm i'm so glad an now i'm going to tell my friend about the good news. 
Muhamad Malek - Singapore

Penggunaan Hi-Up Health & Height Increase Device

Muatkan bahagian Hi-Up Health & Height Increase Device yang paling cembung keatas bahagian kaki anda yang paling cengkung dan jika terdapat lebihan potong lebihan tersebut berpandukan garis titik yang paling hampir dengan ukuran kaki anda.

Cuba berjalan, dengan kelajuan biasa, sekurang-kurangnya selama 15 - 45 minit, dua kali sehari - sekali disebelah pagi dan sekali pada waktu petang atau malam sebelum tidur. Perlu ditekankan disini, untuk mendapatkan keputusan terbaik, tapak kaki anda perlu dirangsang dengan sempurna.

Pada tahap permulaan penggunaan, anda mungkin merasa kekok atau ianya mungkin terasa sakit sedikit. Jika ini berlaku, jadual penggunaan anda perlu diubahsuai mengikut keselesaan anda. Anda mungkin perlu memakai sarung kaki hingga anda biasa dengan penggunaan Hi-Up Health & Height Increase Device.

Pastikan keperluan pemakanan anda sempurna, lebih-lebih lagi pengambilan protein, serat dan vitamin. Makanan seperti ikan, daging, buah-buahan, sayuran dan susu adalah disyorkan. Pastikan anda cukup tidur dan rehat.

 
Dapatkan Pakej 1 Set Hi-Up Health & Height Increase Device dengan diskaun istimewa - Hanya boleh didapati di TambahKetinggian.com

Hanya RM68.00 sahaja (jimat RM31)

Harga Biasa RM99.00

Jika anda ingin mengambil kesempatan atas Tawaran Istimewa ini, anda hanya perlu klik disini untuk membuat pesanan sekarang!

Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi dan meningkatkan kepercayaan diri dan keyakinan, berapakan nilainya bagi anda?

 

Berikut Sedikit Bukti Saintifik dan Perubatan!

Hi-Up Health & Height Increase Device menggunakan prinsip refleksologi. Terdapat beribu bukti saintifik dan perubatan yang menunjukkan bahawa refleksologi telah dibukti secara saintifik dan diterima diserata dunia sebagai salah satu kaedah semulajadi yang paling baik untuk memperbaiki keadaan fizikal seseorang, termasuk penambahan ketinggian. Berikut beberapa bukti saintifik dan perubatan :

Kesan Positif Refleksologi
 "... Kanak-kanak yang menghidap 'cerebral palsy' yang menerima rawatan refleksologi menunjukkan kadar tumbesaran yang meningkat berbanding mereka yang tidak dirawat dengan cara ini. Kanak-kanak yang cacat akal terbukti dapat memperbaiki ketinggian, berat badan, keadaan kesihatan, kebolehan sosial dan kemajuan intelek apabila menerima rawatan refleksologi, berbanding mereka yang tidak menerima rawatan tersebut."

Persatuan Refleksologi China mendapati refleksologi 93.63% berkesan memperbaiki 63 masalah perubatan
 "... Dr. Liang mendapati refleksologi : Amat berkesan (memulihkan) 48.68% jumlah kes keseluruhan; Berkesan atau memperbaiki 44.95%; Tidak berkesan dalam 6.37% kes."

Artifak Bahagian Kaki Mesir Purba
 "... Ahli kajipurba menemui bukti bahawa penduduk Mesir purba telah menggunakan refleksologi beribu tahun yang lalu. Maharaja Octavius menyedari bahawa Mark Anthony sangat tergila-gilakan Cleopatra (Ratu Mesir ternama) -- "hingga dia sanggup mengurut kaki Ratu walau ketika majlis makan malam?."

Bahkan Diana, Puteri England, juga menikmati refleksologi kaki tiga kali seminggu!
 "... Akhbar tabloid memberitakan Puteri Diana dan ahli keluarga diRaja menggunakan refleksologi kaki semenjak 1985. Dia (Diana) menerima rawatan kuku jari tangan, kaki dan refleksologi kaki tiga kali seminggu. (The Queen of Style, Diana, Commemorative Issue, Newsweek, p. 47, 1997)..."

Buku Refleksologi oleh para saintis dan doktor
 "... Ini mungkin Senarai Buku Refleksologi Paling Menyeluruh yang boleh didapati di dunia. Dikumpulkan oleh Anthony Larkin."

Petikan mengenai refleksologi dan ketinggian dalam  persidangan antarabangsa "Medical Health Forum"
 "... Sekumpulan refleksologist memanipulasi bahagian  tertentu tapak kaki bagi mengumpul keputusan berbeza-beza. Satu daripada keputusan-keputusan tersebut adalah rangsangan kelenjar pituitari bagi  membantu merembeskan hormon tumbesaran yang juga merangsang penambahan ketinggian."

Carta refleksologi kaki yang dikeluarkan oleh  Reflexology Research Project
 "... Klik di sini untuk melihat carta
. Carta tersebut 100% konsisten dengan aplikasi Hi-Up Health & Height Increase Device  terutamanya  pada taburan "titik saraf" refleks bahagian tapak kaki. Para saintis dan doktor  seluruh dunia membuat kesimpulan bersama bahawa refleksologi kaki benar-benar berkesan!"


Soalan-soalan yang Biasa Ditanya

Soalan: Bagaimanakah Hi-Up Health & Height Increase Device berbeza dengan produk menambah ketinggian yang lain?

 

Jawapan: Hi-Up Health & Height Increase Device adalah hasil kajian perubatan ekstensif oleh para saintis terkemuka Jepun dalam bidang tumbesaran manusia. Ianya tidak seperti produk menambah ketinggian lain yang tidak mempunyai sebarang sokongan kajian saintifik.

Tambahan, Hi-Up Health & Height Increase Device selamat, mudah dan senang digunakan. Ia tidak melibatkan sebarang dadah merbahaya, suntikan yang menyakitkan, pil berbahaya atau senaman yang rumit. Anda boleh menggunakannya di mana sahaja, pada bila-bila masa. Paling penting, produk ini boleh bertahan untuk tempoh yang lama dan sangat murah.

Soalan: Jika kedua ibubapa saya bertubuh rendah, adakah Hi-Up Health & Height Increase Device boleh membantu saya?

Jawapan:  Ya, Hi-Up Health & Height Increase Device boleh membantu anda menambah ketinggian sekalipun kedua ibubapa anda bertubuh rendah.

Jika  ada di antara datuk/nenek anda yang lebih tinggi, anda mungkin boleh menerima genetik ketinggian mereka dan mempunyai potensi untuk menjadi lebih tinggi daripada ibubapa anda. Perkara ini menerangkan mengapa sesetengah kanak-kanak boleh membesar lebih tinggi daripada kedua-dua ibubapa mereka tetapi kanak-kanak yang lain tidak. Kanak-kanak yang tinggi tersebut berkemungkinan memperolehi genetik ketinggian dari datuk/nenek atau nenek/moyang  mereka, manakala kanak-kanak yang bertubuh rendah tidak.

Bagaimana?

Boleh dikatakan nasib juga berdasarkan kebarangkalian matematik! Bolehkah anda begitu pasti tidak memiliki genetik ketinggian hanya kerana ibubapa anda bertubuh rendah? TIDAK! Boleh jadi kedua ibubapa anda  "tidak begitu bernasib baik" untuk menerima genetik ketinggian dari datuk/nenek atau nenek/moyang anda, tetapi situasi ini sebenarnya telah memberi anda lebih peluang memandangkan kebarangkalian hilang satu sifat tertentu untuk dua atau lebih banyak generasi berterusan sangat kecil - hanya 1/4 untuk dua generasi, 1/8 untuk tiga generasi  dan 1/16 untuk empat generasi.

Jadi lebih baik untuk anda memeriksa salasilah nenek/moyang anda (sekurang-kurangnya 3 atau 4 generasi) sebelum menyelesaikan permasalahan "Saya datangnya dari keluarga yang bertubuh rendah". Terdapat formula saintifik yang boleh menghitung keupayaan  ketinggian maksimum anda berdasarkan faktor ketinggian ibubapa dan datuk/nenek anda.

Ketinggian manusia ialah hasil interaksi antara keturunan dan faktor-faktor persekitaran termasuklah faktor pemakanan, senaman, tidur dan yang paling penting adalah kaedah untuk menambah ketinggian yang berkesan. Walaupun potensi ketinggian maksimum anda boleh dipengaruhi oleh faktor keturunan yang mana anda sendiri tidak mempunyai kawalan terhadapnya, penambahan ketinggian anda masih boleh dimaksimumkan dengan menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device.


Soalan: Adakah Hi-Up Health & Height Increase Device berkesan untuk semua orang?
 

Jawapan:  Hi-Up Health & Height Increase Device boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang ingin menjadi lebih tinggi. Bagaimanapun, perlu diingatkan, Hi-Up Health & Height Increase Device bukanlah produk ajaib dan tidak boleh mengubati kecacatan kelahiran. Walaupun ianya boleh digunakan oleh semua orang, termasuk remaja hingga dewasa, Hi-Up Health & Height Increase Device paling berkesan bagi mereka yang berumur di bawah 35 tahun.
 

Soalan: Adakah penambahan ketinggian  oleh Hi-Up Health & Height Increase Device berkekalan?

Jawapan: Ya, penambahan ketinggian hasil penggunaan produk Hi-Up Health & Height Increase Device adalah benar-benar semula jadi dan berkekalan, sama seperti anda telah membesar pada masa lalu.

Soalan: Adakah anda menawarkan satu jaminan wang dikembalikan jika Hi-Up Health & Height Increase Device tidak berkesan  untuk saya?

Jawapan: Ya! Jika anda ingin memesan Hi-Up Health & Height Increase Device untuk menambah ketinggian anda, kami mahu anda mencubanya pada tanpa risiko. Oleh itu, kami tawarkan Jaminan 100% Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal.

Sekiranya anda gunakan Hi-Up Health & Height Increase Device secara berterusan namun tidak mendapat hasil minimum pertambahan ketinggian 3cm seperti yang dipromosikan, anda boleh meminta bayaran balik bagi keseluruhan harga belian selepas 90 hari. Kami akan membayar kembali harga penuh belian anda. Dengan jaminan seperti ini, masakan anda boleh kerugian?

Kami akan memulangkan wang anda semula, dan anda boleh menyimpan semua bonus  yang telah anda terima dengan pembelian produk ini.

Soalan: Berapa lamakah Hi-Up Health & Height Increase Device boleh bertahan?

Jawapan: Sepasang Hi-Up Health & Height Increase Device  boleh bertahan sekurang-kurangnya 2-3 tahun. Ia satu tempoh yang agak lama. Perlu diingat, bahawa Hi-Up Health & Height Increase Device membantu anda menjadi lebih tinggi buat selama-lamanya.

Jika anda menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device untuk  90 hari dan berjaya menambah ketinggian 3 inci, anda akan masih menjadi 3 inci lebih tinggi selama-lamanya walaupun jika anda tidak lagi menggunakannya. Anda hanya perlu  membeli Hi-Up Health & Height Increase Device  sekali seumur hidup sahaja  dan boleh menikmati semua faedahnya sepanjang hayat anda.

Soalan: Berapakah tahap ketinggian yang boleh saya perolehi dengan menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device?

Jawapan: Secara purata, ketinggian boleh ditingkatkan sehingga 1 - 3 inci dengan menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device.  Keputusan yang diperolehi  adalah berbeza  bagi setiap individu. Pengguna lebih muda akan lazimnya mengalami lebih banyak penambahan  ketinggian. Untuk memperolehi hasil terbaik, anda dinasihati untuk:

 1. Melakukan senaman yang disyorkan.

 2. Mendapat tidur yang cukup.

 3. Mengamalkan  pemakanan yang seimbang.


Soalan: Bagaimanakah cara menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device?
 

Jawapan:  Anda sebenarnya boleh memakai Hi-Up Health & Height Increase Device pada bila-bila masa (tertakluk kepada tempoh 15-45 minit setiap kali menggunakannya). Sebenarnya, itulah keunikan Hi-Up Health & Height Increase Device.

 

Walaubagaimanapun, untuk hasil yang lebih optimum, kami sarankan anda memakainya dua kali sehari, 30 minit pada waktu pagi, dan 30 minit pada waktu malam, sebelum anda tidur.

Soalan: Apakah saiz ukuran Hi-Up Health & Height Increase Device yang ada?
 

Jawapan:  Hi-Up Health & Height Increase Device boleh didapati dalam saiz US 10. Pengguna yang mempunyai kaki yang lebih besar, boleh memakai produk Hi-Up Health & Height Increase Device seperti yang sedia ada. Pengguna yang berkaki kecil perlu memotong rapi produk tersebut mengikut garis panduan pengunaan yang diberikan.

Soalan: Berapa lamakah perlu saya tunggu untuk melihat hasilnya?
 

Jawapan: Secara am, hasil permulaan boleh dilihat dalam tempoh 45 hingga 60 hari. Bagaimanapun, ianya berbeza dari individu ke individu. Pengguna yang lebih muda selalunya dapat melihat hasilnya dengan lebih cepat dan ketara.

Soalan: Saya sudah berusia 33 tahun. Bolehkan saya gunakan Hi-Up Health & Height Increase Device untuk tambah tinggi?
 

Jawapan: Hi-Up Health & Height Increase Device yang berkesan terutamanya bagi mereka yang berumur 15 - 35 tahun. Saban hari, pengeluaran hormon pertumbuhan semakin berkurangan dengan kadar 14% bagi setiap 10 tahun. Seiring dengan peningkatan usia, kelenjar pituitari tidak mampu mengeluarkan sejumlah besar hormon pertumbuhan. Ternyata kajian terbaru menunjukkan bahawa apabila dirangsang  pengeluarannya, kelenjar pituitari yang menua tetap mampu  menghasilkan hormon tumbesaran seperti usia muda.

 

Walaupun pengguna yang lebih berusia mendapati hasil yang kurang ketara dan memakan masa yang lebih lama, ini tidak bermakna anda terlalu tua untuk menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device. Asalkan anda menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device secara berterusan, anda pasti akan mendapat hasil yang positif.

 

Soalan:  Saya telah mengambil hormon tumbesaran (Human Growth Hormone - HGH)  tetapi tidak berjaya menambah ketinggian langsung. Bolehkah anda memberitahu saya apa yang telah berlaku? Mengapa  dengan mengambil hormon tumbesaran secara langsung tidak berkesan?

Jawapan: Bagaimana boleh anda begitu pasti hormon tumbesaran yang anda beli adalah yang asli? Adakah anda telah membawanya ke makmal untuk menjalani satu analisis kimia secara rasmi? Sekalipun ia sebenarnya hormon tumbesaran manusia, ia masih tidak boleh berfungsi secara semulajadi sepertimana yang dihasilkan oleh tubuh badan anda sendiri. Kami hampir pasti yang kebanyakan hormon tumbesaran yang terdapat di pasaran ialah tiruan kerana ia adalah mustahil bagi sesiapa untuk mengambil hormon tumbesaran yang sebenar dari tubuh badan manusia yang hidup!

Oleh yang demikian satu-satunya penyelesaian ialah untuk merangsang penambahan ketinggian adalah dengan Hi-Up Health & Height Increase Device. Walaupun ia jauh lebih murah daripada hormon tumbesaran tiruan, namun ia lebih berkesan dalam membantu anda menambah ketinggian secara semula jadi.

Soalan: Saya ada mendengar, seseorang yang mengambil hormon tumbesaran (HGH) telah mengalami banyak kesan-kesan sampingan. Adakah dengan menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device boleh menyebabkan kesan yang serupa?

Jawapan: Hi-Up Health & Height Increase Device tidak menyebabkan anda  mengalami kesan sampingan. Kesan-kesan sampingan yang memudaratkan sepertimana yang anda ketahui adalah disebabkan oleh pengambilan hormon tumbesaran tiruan. Hi-Up Health & Height Increase Device hanya boleh meningkat hormon tumbesaran anda menyamai proses semulajadi dan terdapat satu perbezaan ketara antara menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device dengan pengambilan hormon tumbesaran tiruan atau pil-pil. Sehingga kini kami tidak menerima walaupun satu laporan mengenai kesan-kesan sampingan yang memudaratkan.

 

Mengapa Hi-Up Health & Height Increase Device Alat Menambah Ketinggian yang Terbaik?

 

Hi-Up Health & Height Increase Device benar-benar selamat dan berkesan kerana kebanyakan kaedah menambah ketinggian yang lain melibatkan pengambilan dadah atau melalui suntikan "hormon tumbesaran" tiruan yang mana mungkin terdapat peluang untuk berjaya tetapi terlalu berisiko dan sememangnya ia memerlukan komitmen yang sangat tinggi. Kemungkinan juga boleh menghasilkan kesan psikologi yang sangat teruk.

 

Menurut New England Journal of Medicine, hormon tumbesaran tiruan "boleh menyebabkan satu atau pelbagai kesan metabolik negatif, penyakit pinggul, pankreatitis dan dikaitkan dengan leukemia (satu penyakit di mana badan menghasilkan sel-sel darah putih terlalu banyak, menyebabkan tubuh badan menjadi lemah dan kadang-kala membawa kepada kanser dan kematian)"

 

Tubuh badan anda diibaratkan sebagai mesin hidup sempurna yang berfungsi mengikut mekanisma semulajadinya sendiri. Apabila anda menggunakan dadah atau hormon tumbesaran tiruan, anda seolah-olah memaksa tubuh badan anda untuk memecahkan mekanisma semulajadinya sendiri untuk menambah ketinggian secara luar biasa. Bagi menyesuaikan diri dengan mekanisma baru dan luar biasa tersebut, tubuh badan anda tidak mempunyai pilihan melainkan; menerima kesan-kesan sampingan yang biasanya sangat berbahaya.

 

Harga yang ditawarkan untuk Hi-Up Health & Height Increase Device tidak mahal dan mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. Anda hanya memerlukan satu kali pembayaran sahaja, iaitu sebanyak RM68, kemudian anda boleh menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device untuk jangkamasa yang  panjang!

 

Sedangkan dadah atau hormon tumbesaran tiruan boleh didapati dengan kos pasaran semasa dari RM150 untuk RM600 untuk bekalan selama beberapa bulan.  Kesemuanya memerlukan penggunaan untuk tempoh sekurang-kurangnya 6 bulan sebelum anda boleh melihat keputusan (jadi anda perlu membayar secukupnya sebelum anda menyerah kalah!). Ini bermakna walaupun anda miliki keberanian untuk ambil risiko, tetapi anda memerlukan ratusan mahupun ribuan ringgit untuk hanya menguji keberkesanannya.

 

Hi-Up Health & Height Increase Device mempunyai kelebihan kerana ia direka khas sebagai pelapik dalam kasut, ia tidak akan lusuh dan boleh digunakan selama bertahun-tahun. Kualitinya dijamin selama 2 tahun.

 

Bayangkan jika anda menukar beberapa pasang kasut setiap tahun, setiap satu daripadanya bernilai lebih tinggi daripada jumlah yang anda laburkan sekali sahaja untuk Hi-Up Health & Height Increase Device, tetapi anda boleh terus menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device untuk tahun-tahun berikutnya untuk menambah ketinggian!

 

 

Jika anda benar-benar mahu menambah ketinggian, jangan tangguh lagi kerana inilah satu-satunya produk yang anda amat perlukan! Peluang untuk sekali seumur hidup sahaja bagi mendapatkan segala manfaat produk Hi-Up Health & Height Increase Device!

Dapatkan E-Book "Rahsia Menambah Ketinggian (Edisi Premium)" secara PERCUMA!

E-Book "Rahsia Menambah Ketinggian" (Edisi Premium) ini hanya boleh diperolehi apabila anda membuat pembelian produk Hi-Up Health & Height Increase Device.  Ia disusun dengan ringkas & padat berdasarkan hasil penelitian terkini terhadap jurnal-jurnal kesihatan USA, Eropah & Asia. 

Dengan penggunaan Hi-Up Health & Height Increase Device sahaja, anda boleh menambah ketinggian sehingga 1-3 inci, namun begitu anda juga pasti mampu untuk memaksimumkan lagi potensi ketinggian yang sedia ada melalui rahsia-rahsia yang bakal didedahkan dalam E-Book ini .Jika anda seorang lelaki yang bercita-cita tinggi atau wanita yang ingin kelihatan lebih menarik, ia pasti akan membuatkan anda berasa begitu teruja!

Anda akan didedahkan pelbagai rahsia mengenai:

Rahsia 1: Bagaimana untuk menyeimbangkan 3 faktor utama iaitu: Diet, Tidur dan Senaman untuk menambah ketinggian.

Anda sudah pastinya mahu menambah ketinggian, tetapi tahukah anda betapa pentingnya diet, tidur dan senaman yang betul? Tanpa pengetahuan yang khusus, anda diibaratkan berjalan dalam keadaan gelap-gelita tanpa arah dan anda pasti tidak akan berjaya untuk mencapai sebarang matlamat.

Untuk menjadi lebih tinggi ia  merupakan salah satu cabang seni dalam Sains dan ketiadaan pengetahuan dalam perkara ini merupakan musuh yang paling utama bagi anda. E-book akan menjadi satu pelan yang tepat bagi matlamat anda, dan satu panduan khusus untuk tindakan  anda.

Rahsia 2: Senaman yang tidak diketahui ramai untuk menambah ketinggian dengan cepat.

Disamping menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device anda juga digalakkan untuk melakukan __ Senaman Khusus bagi merangsang penambahan ketinggian secara semulajadi.

Setiap senaman diberikan penjelasan lengkap dan gambar disertakan untuk memudahkan pemahaman anda

Rahsia 3: Bagaimana untuk memperolehi tidur yang berkualiti dan sangat penting bagi memacu proses menambah ketinggian.

Semakin berkualiti tidur anda, maka semakin hormon pertumbuhan  akan bekerja secara optimum. Tidur yang sempurna dengan postur yang betul adalah sangat penting disamping merehatkan minda dan tubuh badan anda, mata akan tertutup dan segala aktiviti fizikal berhenti.

Semasa tidur yang lena atau "deep sleep" iaitu tanpa sebarang gangguan, tanpa perasaan gelisah dan tanpa mimpi, hormon tumbesaran yang dihasilkan oleh kelenjar pituitari akan dirembeskan dalam bentuk denyutan ke sistem darah dan tersebar ke seluruh tubuh badan anda. Apakah rahsianya untuk memperolehi "deep sleep" ini?

Rahsia 4: Tips diet yang betul untuk menambah ketinggian.

Anda bakal mempelajari bagaimana cara untuk mengkombinasikan nutrisi yang tepat bagi meningkatkan penghasilan hormon tumbesaran secara semulajadi tanpa penglibatan sebarang ubat-ubatan kimia yang berbahaya.

Ia juga bergantung pada pemakanan yang seimbang, jenis makanan yang diambil dan yang paling penting bilakah makanan tersebut diambil. Jika lebih banyak nutrien yang terkandung dalam makanan tersebut, maka lebih besar peluang untuk anda bertambah tinggi.

Rahsia 5: Formula saintifik untuk mengira potensi sebenar ketinggian anda.

Mungkin anda sering tertanya-tanya: "Bapa saya tinggi X meter dan ibu saya tinggi Y meter, berapakah tinggi badan maksimum yang dapat saya miliki?"

Kini telah ditemui rumusan matematik hasil penelitian oleh  para bijak pandai mengenai masalah ketinggian badan  manusia di pelbagai negara dengan menyelidik hubungan  antara ketinggian seseorang dengan ketinggian  badan ibu bapa serta keturunan di atasnya.

Hasil daripada rumusan ini pastinya akan membuatkan anda terkejut kerana anda bakal mengetahui bahawa hampir setiap orang tersilap dalam meneka potensi sebenar ketinggian maksimum mereka. Terdapat lebih 95% peluang untuk anda mencapai potensi sebenar yang telah ditetapkan oleh genetik anda untuk menjadi lebih tinggi daripada yang dianggap sebelum ini.

Rahsia 6: Tips mudah untuk memaksimumkan penyerapan kalsium oleh tulang.

Umum sudah mengetahui bahawa kalsium adalah mineral penting bagi ketinggian tulang. Majoriti tulang terdiri dari unsur kalsium dan kekurangan kalsium pasti menyebabkan penambahan ketinggian akan terbantut. Namun begitu, pengambilan kalsium dalam jumlah berlebihan juga tidak baik untuk kesihatan.

Kajian menunjukkan bahawa jika terlalu banyak pengambilan kalsium akan lebih cenderung untuk meningkatkan risiko kanser prostat dan batu karang. Oleh kerana itu bagaimana sebaiknya untuk mengambil kalsium secara efektif untuk memaksimumkan potensi ketinggian tanpa mengabaikan faktor kesihatan?

Rahsia 7: Fakta terpenting dalam sejarah peradaban manusia mengenai pertambahan ketinggian.

Gizi makanan sangat penting dalam membantu ketinggian tinggi badan seseorang. Mengapa orang Eropah memiliki tubuh yang tinggi berbanding orang Asia? Salah satu sebabnya adalah pengambilan gizi makanan oleh mereka jauh lebih baik daripada gizi makanan yang diambil oleh orang-orang Asia.

Jika anda mengamati proses pembesaran kanak-kanak, biasanya mereka mengalami proses pembesaran yang pesat. Dan tahukah anda apakah sebabnya?

Rahsia 8: Bagaimana hampir kesemua Kick Boxer mempunyai kaki yang lebih panjang satu atau dua inci dari kebiasaannya (1 inci = 2.54 cm, jadi hampir 5 cm!!)

Aktiviti menendang dapat membantu pemanjangan tulang kaki. Tahukah anda? Steven Seagal, Van Damme dan Bruce Lee mempunya kaki yang panjangnya melebihi badan mereka. Ini disebabkan mereka menendang lebih banyak. Bagaimana untuk melakukan rutin menendang yang lebih efektif?

Rahsia 9: Bagaimana aktiviti bergayut dapat membantu anda menambah ketinggian.

Tulang punggung kita terdapat cakera intervebral  yang berpotensi untuk meregang bagi penambahan tinggi badan. Aktivit bergayut sangat berpengaruh untuk membuka ruas organ ini dan ianya sangat mudah untuk dilakukan. Bagaimanakah untuk melakukan aktivit bergayut dengan lebih berkesan?

Rahsia 10: Bagaimana untuk melakukan teknik pernafasan yang betul bagi meningkatkan metabolisma dan kesihatan tubuh badan?

P/S: Sebenarnya banyak lagi rahsia-rahsia yang bakal anda ketahui dalam E-Book "Rahsia Menambah Ketinggian (Edisi Premium)" ini. Amat berbaloi sekali untuk anda memilikinya kerana segala yang dicurahkan amat MAHAL dan TIDAK TERNILAI HARGANYA. Ia diberikan PERCUMA jika anda membuat pembelian produk Hi-Up Health & Height Increase Device hari ini juga.

 

Dapatkan Juga "Siri Video Rahsia Menambah Ketinggian" secara PERCUMA!  

 

 

E-Book Rahsia Menambah Ketinggian yang dihasilkan sebelum ini mengandungi panduan dan gambar sebagai rujukan. Justeru, kami telah mengambil inisiatif untuk menambah lagi dengan siri video. Segala penerangan dan langkah berikut telah kami videokan untuk pemahaman yang lebih mendalam lagi:

 • Rutin __ Senaman Khusus

 • Rutin Menendang yang Lebih Efektif

 • Teknik Memperolehi Tidur yang Berkualiti

.. dan banyak lagi seperti yang terkandung di dalam E-book Rahsia Menambah Ketinggian.

 

Pada mulanya kami ingin mengenakan bayaran untuk siri video ini.  Namun kami batalkan hasrat tersebut dan memberikannya sebagai bonus dengan pembelian Hi-Up Health & Height Increase Device.

 

 

 

 

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Dalam Masa 90 Hari!

 

Jaminan 100% TANPA RISIKO Wang Dikembalikan!  Jika anda masih belum yakin sepenuhnya dengan kebenaran yang kami tawarkan, ini jaminan peribadi kami.

 

Dapatkan produk Hi-Up Health & Height Increase Device dan CUBA selama 90 hari! Jika anda tidak mendapatkan penambahan ketinggian minimum 3 cm dalam tempoh ini (dengan syarat anda telah memahami dan menggunakan semua teknik yang disarankan), pulangkan semula Hi-Up Health & Height Increase Device berserta kad jaminan, kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal!
 

Jadi, anda mempunyai masa 90 hari untuk mencuba TANPA RISIKO. Kami berani memberi jaminan 100% tanpa risiko dan jaminan wang dikembalikan kerana kami yakin dengan produk yang ditawarkan ini. Anda tidak akan rugi walau sedikit pun.

 

Segalanya ditanggung oleh kami. Malah kami benarkan anda menyimpan SEMUA BONUS sebagai tanda terima kasih kerana sudi mencuba produk Hi-Up Health & Height Increase Device!

 

Jadi bukankah ini satu jaminan yang cukup adil bagi anda?
 

 

Jaminan Kualiti Produk Selama 2 Tahun!

 

Produk Hi-Up Health & Height Increase Device adalah dijamin kualitinya untuk tempoh 2 Tahun. Pulangkan semula jika anda dapati ada berlaku kerosakan pada produk Hi-Up Health & Height Increase Device. Produk yang baru akan terus dihantar kepada anda secara PERCUMA!

 

Penghantaran PERCUMA ke Seluruh Malaysia!

Semenanjung, Sabah, Sarawak, Labuan

 

Cepat, Mudah & Selamat!

 

Penghantaran Pos Laju adalah PERCUMA ke seluruh Malaysia (Semenanjung, Sabah, Sarawak Labuan). Dijangka sampai dalam jangkamasa 2-3 hari bekerja (mengikut kawasan).

 • Jika pesanan dibuat selepas pukul 2:00 petang, produk akan dihantar pada keesokan harinya.

 • Penghantaran dilakukan pada setiap hari. Kecuali hari Sabtu Minggu Pertama, Ahad dan Cuti Umum.

 • Kami akan mengesahkan pembelian anda secepat mungkin atau dalam tempoh 24 jam dan penghantaran produk akan dibuat sejurus selepas pengesahan dibuat.

 • Penghantaran adalah dijamin sulit dan rahsia.

 • Nama dan alamat anda akan dirahsiakan dan tidak akan dikongsikan kepada sesiapa.

Nota: Bagi pelanggan dari Brunei, Singapura, Indonesia dan lain-lain negara. Harga produk masih sama. Penghantaran melalui perkhidmatan Pos Daftar Antarabangsa (International Registered Post) adalah PERCUMA. Produk dijangka sampai dalam jangkamasa  5-10 hari (mengikut negara).

 

Jangan tunggu lagi! Anda boleh bertambah tinggi dalam masa beberapa minggu. Lebih cepat anda mula menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device, lebih tinggi lagi anda membesar. Jangan tangguh lagi!

 

Sekiranya anda bertindak sekarang, kami akan berikan Beberapa Bonus Tambahan seperti di bawah secara PERCUMA

 

Bonus 1#

 

E-Book

Rahsia Segala Rahsia Menangani Stress

 

Jutaan orang di dunia yang menderita stress, sakit jantung, migrain serta mengalami pelbagai kesulitan dalam hidup. Mereka nampaknya tidak pernah mencapai suatu kejayaan dan kebahagiaan dalam hidup kerana tidak mengetahui cara sebenar menangani stress ini.

Hasil kajian penyelidik di USA telah menyimpulkan bahawa Rahsia Segala Rahsia Menangani Stress ini amat luar biasa manfaatnya untuk mengurangkan atau mengatasi stress serta mengubah hidup anda untuk mencapai kejayaan dan kebahagiaan.

Tidak ramai yang mengetahui dan melaksanakan Rahsia Segala Rahsia Menangani Stress ini yang turut bersesuaian dengan ajaran Islam.

Lupakanlah segala jenis senaman, teknik atau ubat-ubatan untuk menangani stress.  Anda bakal didedahkan mengenai satu konsep yang amat mudah dan menakjubkan yang anda boleh praktikkannya di setiap peringkat dalam kehidupan.

Kini anda boleh hidup tanpa stress walaupun melalui pelbagai situasi di mana ianya boleh berlaku

Kesesakan lalu-lintas, dimarahi bos, kehilangan pekerjaan, gagal peperiksaan,  terlepas bas/tren atau mengejar dateline.

Cubalah!

 

Bonus 2#

 

E-Book

Magnet 3K!

Bagaimana Menarik Kebahagiaan, Kekayaan & Kejayaan Dalam Kehidupan

 

 

 

Anda pasti tahu pepatah 'Sudah jatuh, ditimpa tangga pula', yang bererti kalau hidup kita sudah malang, kemudian malang lain akan menimpa. Pernahkan anda mengalami hal seperti ini?


Tentu banyak dari kita yang telah mengalaminya, atau sebaliknya, bukan malang yang datang bertubi-tubi, tetapi untung atau nasib-baik yang datang bertubi-tubi. Pernahkah anda mengalaminya?


Laporan ini akan mendedahkan; Rahsia Terulung di Alam Semesta ini untuk memastikan siapapun tidak terkecuali boleh mendapatkan apa yang diinginkan dalam hidup mereka


Dunia ini diibaratkan sebuah restoran, di mana terdapat pelayan restoran yang akan mengambil pesanan dan menyediakan apa sahaja makanan yang anda inginkan. Menarik bukan?


Ia bukan hanya teori semata-mata atau mitos. Ia telah diuji dan terbukti yang akan menghasilkan apa sahaja yang anda inginkan:


Mempunyai kehidupan yang  lebih bahagia
Menjadi kaya dan hidup senang
Memiliki pasangan yang ideal
Disukai oleh sesiapa sahaja di sekeliling dll

 

 

Bonus 3#

 

E-Book

Siri Panduan Cinta

Rahsia Bahagia Dalam Percintaan

 

 

 

Apa yang terkandung di dalam siri e-book ini?
 

E-Book 1: Bongkar Rahsia Hati Lelaki

Lima cara untuk memahami seorang lelaki
Kenapa lelaki suka berahsia?

 

E-Book 2: Rahsia Percaya Dalam Hubungan

Lima cara untuk membentuk kepercayaan dalam sesuatu hubungan

 

E-Book 3: Teknik Cinta Pasti Menjadi

10 cara untuk memastikan hubungan anda berjaya

 

E-Book 4: Teknik Semarak Api Cinta 

5 Tips berkesan untuk eratkan hubungan anda dan pasangan!

 

E-Book 5: Bongkar Rahsia Hati Wanita

Tips membaca hati wanita khas buat si Adam:

 1. Apa yang menyebabkan perempuan tertarik pada seorang lelaki?

 2. Apa yang perempuan mahukan dari seorang lelaki?

 

 

 

Bonus 4#

 

E-Book

Panduan Lulus Temuduga Kerja

Khusus buat pelajar lepasan SPM, IPTA, IPTS dan individu yang sedang mencari peluang pekerjaan

 

 

Temuduga? Siapa yang tidak pernah rasa takut? Kini dengan kehadiran e-book ini akan membantu anda mempersiapkan diri bagi memenangi persaingan menembusi alam pekerjaan! 

 

Walaupun peluang pekerjaan baru boleh kita temui di media cetak dan internet setiap hari, belum tentu anda dengan mudah diterima bekerja. Ia memerlukan strategi dan perancangan untuk mampu memenangi persaingan!

 

E-book ini bakal membantu anda memenangi tahap kritikal untuk diterima berkerja, iaitu temuduga. Apa isi kandungan e-book ini? Ia mengandungi kunci pembuka rahsia temuduga. Senarai isi kandungannya seperti berikut:

 

Anda akan belajar tentang  Soalan Rahsia Yang PASTI DITANYA oleh penemuduga! Dan jika anda tahu soalan ini dan boleh menjawabnya dengan tepat, maka besar kebarangkalian anda pasti diterima kerja 

 

Cara memperolehi 1st impression yang baik saat ditemuduga.. Secara tidak langsung anda boleh mendapat markah bonus dari penemuduga berbanding dengan calon lain

 

Persiapan teknikal paling penting yang akan menentukan anda boleh LULUS atau tidak

 

Soalan "perangkap” yang biasa ditanya dan pastinya anda tidak akan terperangkap

 

Jawapan PALING TEPAT mengenai rundingan gaji

 

 

Hi-Up Health & Height Increase Device Adalah Produk Penambahan Ketinggian Yang Selamat dan Murah!

 

 

YA!

Saya Ingin Menambah Keyakinan Diri  & Menjadi Lebih Tinggi Sekarang!

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

    1 Set Hi-Up Health & Height Increase Device
     
    E-Book Rahsia Menambah Ketinggian
     
    Siri Video Rahsia Menambah Ketinggian
     
  Jaminan 100% Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal

(Kad Jaminan akan diberi)

     
  Jaminan Kualiti Produk Selama 2 Tahun
     
    Penghantaran Poslaju PERCUMA

(Seluruh Malaysia termasuk Sabah/ Sarawak/ Labuan)

     
    E-Book Rahsia Segala Rahsia Menangani Stress
     
  E-Book Magnet 3K - Bagaimana Menarik Kebahagiaan, Kejayaan & Kekayaan dalam Kehidupan
     
  Siri E-Book Panduan Cinta - Rahsia Bahagia Dalam Percintaan
     
  E-Book Panduan Lulus Temuduga Kerja - Khusus buat pelajar lepasan SPM, IPTA, IPTS dan individu yang sedang mencari peluang pekerjaan.

 

Tempah Sekarang - Tawaran Harga Promosi

 

Murah & Mudah

 

Harga Yang Anda Perlu Bayar ...

RM 99.00+++

RM68.00

(Jimat RM31)

Terhad Kepada Beberapa Orang Sahaja Lagi..

 

Harga Akan Naik RM99.00 Bila-bila Masa Dari Sekarang!

 

Jika anda ingin mengambil kesempatan atas Tawaran Istimewa ini, anda hanya perlu KLIK DI BAWAH untuk membuat pesanan sekarang!

 

 

Sebelum 11.59 PM (Malam)

2016  

 

 

 

 

 

 

Polisi Kerahsiaan

 

 

Kiriman produk yang dihantar akan dibungkus dengan rapi untuk menjaga privasi anda dan isi kandungannya tidak akan diketahui oleh sesiapa.

Pembelian produk dari laman web ini adalah berbentuk peribadi dan dirahsiakan. Pihak kami tidak akan memberikan maklumat pembelian kepada sesiapa.

PS: Anda perlu bertindak sekarang! Jangan membuang masa dengan kaedah penambahan ketinggian lain yang tidak berkesan. Pastikan anda bertindak sekarang, sebelum berlaku sebarang perubahan harga.

PPS:
Mungkin ini adalah kali terakhir anda mendapat tawaran sehebat ini. Jadi, jangan lepaskan peluang sekali seumur hidup ini, kerana ia bakal merubah kehidupan anda tidak lama lagi ... Atau anda akan menyesal di kemudian hari.

 

Laman UtamaJadi Affiliate | Beli Sekarang | Affiliate Login | Hubungi Kami